Home » Evenimente

Proiectie speciala “Viata Pestilor”/”La Vida de los Peces” La Un Ceai

11 November 2013 scris de Niciun comentariu

viata_pestilorJoi, 14 noiembrie, de la ora 19:00 puteti viziona in cadrul Ceainariei La Un Ceai (Strada Luigi Cazzavillan nr. 25) un film emotionant de o frumusete aparte: La vida de los peces | Viata Pestilor distribuit in Romania de Transilvania Film.

“La vida de los peces” urmareste povestea unui tanar, Andres, intors pentru scurta vreme in tara sa de bastina: Chile. El o regaseste la petrecerea unui prieten, intamplator sau nu, pe Beatriz , femeia pe care o iubeste de atata vreme, femeia care i-ar putea schimba destinul.

Dialogurile celor doi invoca o sumedenie de trairi si amintiri cu o forta impresionanta. Veti veti vedea nu un film ci o traire in stare pura si va veti scufunda in acvariul unui tumult de sentimente.

Parteneri: CinemaRX, KoolHunt, Gratuitor.ro, Teen Press

Intrarea este libera, insa va rugam sa faceti rezervari la 0724 017 318

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*