Home » Evenimente, Timp liber

Pre-Craciunul in The Harbour, cu bucate neaose si Mos… american!

21 November 2012 scris de Niciun comentariu

In The Harbour ne-am tot pitit anul asta, cand ni s-a nazarit ca vrem tot felul de experiente exotice – de la o masa picanta ca la ei in India, la un time-travel ca-n filme, inapoi in epoca Titanicului – si toate, fara sa iesim din Bucuresti! Acum ca a venit vremea sa ne linistim, sa stam acasa, in familie, ca de sarbatori, The Harbour (Strada Piata Amzei, nr. 10-22) ne devanseaza jucaus planurile mesei festive…

Si anul asta, Mosul ancoreaza in The Harbour cu tolba plina!

Cu cateva zile (o luna, fie!) inaintea Sarbatorilor de Iarna, suntem invitati sa ne prefacem ca-i deja sezonul lor. Vineri, 23 noiembrie, in lipsa troienelor, dar in prezenta lui Mos Craciun, a sarmalelor (si de post!), a vinului fiert si a cozonacilor, va fi Craciunul pentru cateva ore – mai exact, va fi Repetitia de Craciun, editia a II-a! Conventia suna asa: Mosul, intruchipat de Americanu’ din serialul “La bloc”, isi ia o pauza din toiul pregatirilor pentru a descinde in The Harbour si a imparti o droaie de premii mesenilor.

… Si suna bine! Da, ne sticlesc ochii de pofta – si cum sa nu fie asa, cand Craciunul incapsuleaza tot ce e mai de dorit pentru sufletelul creativ – timp berechet si caldura, ambele propice pentru inventii, si regres dulce la inocenta de copil? Prin ochii de copil se intampla miracolele! Iar cand un alt spirit creativ imagineaza un Craciun miraculos, nou si alternativ, sigur ca vrem sa imbratisam initiativa!

Mosul nu mai e pedant, trage la sorti pentru premiul gigant!

Daca ne vom lasa vineri, de la 20:00, pe mana Mosului chemat sa existe pret de-o cina in The Harbour, si daca ne vom chema la randul nostru copilul interior sa participe cu voiosie, potul va depasi dimensiunea imaginara – caci premiile oferite de Mosul “fals” vineri seara le vom incasa… pe bune!

Pentru fiecare poezioara sau cantecel pe care doritorii le vor interpreta pentru deliciul Mosului – si al celorlalti musterii – vor primi un cadou, pe masura cuminteniei… si a talentului, desigur! Iar, pentru cei ne-chinuiti de talent, ci doar de vise cu ghiocei, premiul cel mare va surclasa orice alt cadou de sezon: o plimbare romantica pe mare, in primavara, cu velier-ul “Motivation”, oferita de Scoala Nautica “Constantin Sailing”. Cui va fi ea oferita? Unui norocos castigator, tras la sorti in seara de vineri – ca, daca l-am lasa pe Mosu’ sa aleaga dintre musterii, dupa criteriul bunei purtari… oare stam pe baricade-n portul din Amzei paaaana la Anul Nou?

Dupa o prima editie care inca mai are ecou in memoria participantilor, seara Repetitiei de Craciun se anunta la fel de apetisanta ca celelalte seri tematice din The Harbour – daca la ele veneam ca sa evadam din cotidian, la Repetitie o facem ca sa “evadam” intr-una din putinele zile din an pe care am vrea s-o dublam, s-o triplam, s-o retraim ca pe Ziua Cartitei in filmul cu Tom Hanks!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*