Home » Cadouri de Sarbatori, Magazine

Pendulum.ro descinde din online, cu tablouri originale in Sala Dalles!

15 December 2012 scris de 1 comentariu

pendulum-stand-sala-dalles1Cand urci la etaj in Sala Dalles, facandu-ti loc prin marea de vizitatori si abia trecand in revista cinci din zecile de standuri, te opresti brusc, inevitabil, in fata unei gherete tapisate cu tablouri. Mai multe culori decat credeai ca ar putea coexista vreodata, mai multe teme si stiluri decat s-ar aduna intr-un muzeu! Pendulum are darul cameleonului, de a se potrivi la fix pe orice perete, in casa oricui, adjudecandu-si orice spatiu, chiar si in mijlocul unui targ de Craciun supra-aglomerat.

Frumosul in multele lui forme, cu vernis si dichis

pendulum-stand-sala-dalles2In fiecare zi, de la 10 la 9 seara, pana in prag de Craciun, pe 24 decembrie, Pendulum.ro, e-shop-ul cu tablouri, ceasuri si decoratiuni, maguleste bucurestenii cu prezenta fizica in cadrul targului din Sala Dalles. Il veti recunoaste usor si imediat veti fi coplesiti – caci tablourile expuse se cer atinse, cantarite, adulmecate. Ca orice lucratura pe lemn aterizata in lumea cimentului, si mai ales datorita garantiei originalitatii care il insoteste, tabloul Pendulum este o pasare rara pe care vom vrea s-o cuibarim in casa noastra.

Dar imaginile sunt, desigur, cele in care se agata lung privirile vizitatorilor din Sala Dalles. Aplicate pe panoul de lemn stratificat si imbracate in vernis ecologic, rezistent la trecerea timpului, print-urile si posterele provin de la companii de profil de top si acopera o paleta generoasa de subiecte, pentru cele mai variate gusturi si camine. In budoarul fashion-istei, vor atarna stiletto-urile Pendulum sau accesoriile ilustrate in stil vintage; in camera micutului, ursuletii zambareti din tablouri se vor reflecta in zambetele puiului tau :)

Pe culmea esteticului, intre patru pereti si sute de tablouri!

pendulum-seria-de-4-tablouri-pentru-cinefiliOdata cu provoarea lansata de numarul impresionant de tablouri marca Pendulum.ro, de a-i rasfoi pe-ndelete “magazia” virtuala si mostra de exponate de la Sala Dalles, se contureaza si promisiunea ca veti gasi negresit ceva pe placul vostru. Obisnuitii KoolHunt.ro, de exemplu, vor fi incantati sa afle ca, printre sutele de tablouri, vor gasi chiar si figuri de seama a Hollywood-ului de-altadata! Marilyn Monroe, Humphrey Bogart, James Dean sau Elvis Presley, toti pot poposi la tine in sufragerie, impregnand-o cu un aer boem de artist neinteles, neconventional si mai ales glamorous.

Tablourile de la Pendulum garanteaza, deci, un plus de inedit in casa ta, si totodata bonusul social aferent: complimentele vor curge pentru noua achizitie, iar pauzele din conversatii se vor umple mai usor. Asadar, ca sa nu mai vorbim la pereti, hai la standul Pendulum din Sala Dalles, sa vorbim despre tablouri!

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*