Home » Carti

Pe Tocuri – o parte din omul de dincolo de brand

25 June 2008 scris de 1 comentariu

mihaela-nicola-pe-tocuriMihaela Nicola a fost pentru industria de comunicare romaneasca un deschizator de drumuri. A avut rolul de a pune bazele unor stiinte in Romania si de a preda viziuni, modele, cai celor care doreau sa isi construiasca o cariera in publicitate sau PR. Acum este unul dintre cei mai importanti specialisti romani in materie de publicitate, marketing, PR  si comunicare si cea care a fondat grupul de comunicare romanesc The Group. Si, dincolo de toate acestea, este un om special, dupa cum bine spune Marius Tuca in introducerea volumului Pe Tocuri.

Pe Tocuri este o carte care se pozitioneaza inca de la inceput aproape de sufletul celui care o citeste. Simtim din primele pagini dorinta autoarei de a ni se prezenta asa cum este ea, fara masti sau zugraveli. Mihaela Nicola vorbeste in capitolele Pe Tocuri despre viata, despre comunicare, despre relatii, despre esecuri si izbanzile din spatele acestora si despre succes si stradania care l-a construit. Micile lectii de viata, presarate din loc in loc, nu au tenta de regula, ci nuanta unor sfaturi prietenesti incarcate de grija.

Autoarea nu sustine nicio secunda ca viata ar fi usoara, nici ca succesul poate fi obtinut usor, asa cum ne invata nenumarate carti self-help. Mihaela Nicola sustine munca ca unica posibilitate de atingere a succesului si integritatea ca singura cale fara abatere.

Am apreciat foarte mult cartea pentru trasaturile de caracter pe care le promoveaza si pe care le simtim transparand dintre pagini. Ambitia, profesionalismul, umilinta, modestia, integritatea si admiratia fata de cei din jur sunt ingredientele care fac posibile randurile Pe Tocuri.

Va recomand Pe Tocuri ca lectura usoara pentru momentele in care nu stiti pe ce drum sa apucati sau pentru acelea in care simtiti ca nu avem role models in Romania. Mihaela Nicola este cu siguranta pentru mine un role model made in Romania. Iar daca v-a placut Pe Tocuri, puteti intra in continuare in contact cu Mihaela Nicola pe Twitter, Facebook sau prin articolele acesteia din Revista Elle. Cartea Pe Tocuri poate fi comandata online de pe site-ul editurii Nemira.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*