Home » Evenimente

Panica si Haos – un nou concept de party da iama-n Capitala

11 March 2013 scris de Niciun comentariu

panica_HAOSPentru cei care vor sa-si piarda controlul, intr-o zi de joi haotica, nu e panica, aveti unde! Evenimentul HAOS din club Panic de pe Academiei 19 va reuni o sumedenie de sound-uri electro sub palaria unui nou magician. Auto-poreclit HAOS sau Ukult, ce stim cert e ca, incepand de joi, se va ocupa cu organizarea celor mai nebunesti party-uri din oras.

Mixuri de dezmortit coloana

In Club Panic din Capitala, creuzetul de unde si-au luat zborul Control-istii recent Mille-tarizati, joi sunt invitati “toti copiii obraznici, in formatie la explozie”! Ne vor intampina beat-uri electro opuse calmului si dispuse la fun care da dependenta, visuals by Paicu, de fixat intens cu mintea deschisa la asediu de culoare, si alte activitati compromitatoare.

Pe scurt, Panica si Haos va fi o portie babana de “muzica fina abuziva // intr-o dezordine organizata // necorespunzator // cu simt de raspundere”! Pe lung, n-avem o idee clara la ce va indemnam noi aici, dar asa incep toate povestile memorabile, nu? Pe defalcatelea, vor mixa:

Vast Solo

+sunete adanci coruptive+

———–

Savi

+exercitii de miscare+

———–

Clap On

+fara pauza+

———–

Grandpa Groove

+asculta la Mosu ca stie ce pune!+

Cine se incumeta la haos unanim asumat, sa-si ia inima-n dinti, 10 lei la purtator si gasca de aripi, si sa se prezinte joi, 14 martie, la 22, in Club Panic! Cu urechile ciulite si ochii holbati la tot si nimic anume.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*