Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Ovidiu Buta despre universul modei la Palatul Universul

3 November 2011 scris de Niciun comentariu

Cursurile Universul DallesGO dau startul sesiunii de toamna cu un workshop profi si fun pentru amatorii de fashion. Tinut de Ovidiu Buta pe 19 noiembrie, sambata, incepand cu ora 11.00, acesta se adreseaza studentilor, profesionistilor si, de fapt, noua, tuturor, care ne simtim uneori pierduti in mormanul de trend-uri, stiluri si culori numit, pe scurt, moda.

Workshop-ul lui Ovidiu Buta, intitulat “Moda tendintelor”, se inscrie intr-o initiativa de foarte bun augur derulata sub egida Universul DallesGO – un proiect cultural animat de o incredere nestramutata in arta, creativitate si profesionalism, care strange laolalta profesionisti dornici sa-si impartaseasca trucurile, ponturile, cunostintele, cu o sala de cursanti curiosi. Ovidiu Buta da tonul unei serii de cursuri pe teme conexte, seria GO FASHION, care va reuni expertii din domeniul artei vestimentare cu cei pur si (deloc) simplu hipnotizati de obiectul muncii unui designer, stilist sau trend-setter – moda.

Ovidiu Buta, care sambata, de la 11, in Palatul Universul, va juca rol de “timonier” al nostru prin labirintele fashion-ului, este un stilist binecunoscut, un guru in domeniu, care a calatorit prin toata lumea si a ajuns la certitudinea ca “in moda si in styling nu exista limite; desi vom gasi mereu trasate granite, ele sunt totodata usor de depasit”. Desigur, pentru asta trebuie sa le cunosti, si aici intra in scena Ovidiu, cel care nu doar creeaza imagini pentru cele mai faimoase reviste din industria fashion, ci si spune o poveste prin intermediul lor.

Pe Ovidiu Buta nu il recomanda doar “titlurile” pentru pozitia de indrumator pe care o va ocupa sambata (desi impresionante: redactor-sef al site-ului www.fashionandbeauty.ro, director de moda la GQ, autor si co-autor a doua carti de specialitate, Victima modei, 2006, si Barbatul si moda, 2009). Si poate ca nici aparitiile lui “pe sticla”, nici colaborarile lui cu Tabu, The  One, Elle Deco etc., si nici chiar rolul vizibil jucat de el in moda autohtona, sau de creatiile lui pe scenele de teatru – poate ca niciuna dintre fatetele lui expuse in vazul publicului nu ne-ar da pe spate… individual, dar toate la un loc?!

Si poate ca toate trend-urile si toate revistele pe care ii citim sau ii ghicim numele nu reprezinta de fapt nici un sfert din ce stie Ovidiu Buta! Tocmai de-aceea atelierul Moda tendintelor suna atat de apetisant, pentru ca promite un puzzle complet, raspunsuri si idei pe care ne putem baza ca si cum ar veni stampilate cu certificat de autenticitate. Pentru ca tot ce aflam sambata la workshop va fi intr-adevar autentic, un portret autentic al industriei de fashion de la noi si de la altii, zugravita de un pastrator al ideilor de ieri si excelent cunoscator al tendintelor de azi.

Asadar, daca ai trei ore (patru, cu Q&A) si 250 lei pe 19 noiembrie, si vrei sa le dedici fashion-ului, vino la Palatul Universul, in Sala Da Vinci, si vei iesi mandru detinator al unui bagaj de cunostinte deloc neglijabil – painea si cutitul, si acel 1% inspiratie peste care sa cladesti ceva durabil cu inca 99 de procente transpiratie :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*