Home » Concerte

OST Fest – Bucurestiul va pulsa pe ritmuri scrijelite de zei!

26 March 2012 scris de Niciun comentariu

3 zile. Peste 30 de trupe. Intre care trei romanesti abia infiintate si cu pofta de-afirmare. OST FEST, evenimentul rock al anului, ofera sansa unor rockeri autohtoni sa se suie pe scena Romexpo alaturi de nume mari ca Manowar, Overkill si Dimmu Borgir – doar trei zile ne despart de finalul inscrierilor la concursul “Lupta sa canti pe scena Ost Fest”. De ce sa lupti? Pentru ca vrei ca rampa de lansare scena “(de)sacralizata” de monstrii metal-ului!

Line-up-ul OST FEST promite 62 de ore de rock, 3 zile non-stop!

Fani metal, pregatiti-va timpanele si tricourile! Intre 15 si 17 iunie, festivalul OST da dezlegare la libera exprimare celor care gusta hard rock-ul si metal-ul. Confirmarile pana acum suna ca un index al incontestabililor mamuti din acesta zona muzicala: Megadeth, Motorhead, Manowar, Motley Crue, Dimmu Borgir, Overkill, Europe, Trooper, HolyHell, Lake of Tears si W.A.S.P. Ei isi vor insfaca un loc sub reflectoare si vor zgudui inaltul cerului cu riff-uri de chitara.

Aflat la cea de-a treia editie, dupa doua care s-au desfasurat in zona montana, festivalul International de Muzica Rock isi abandoneaza “Mountain”-ul din titlu si descinde asupra Capitalei. Desi organizatorii au anuntat un program plin-ochi, incepand cu vineri la 14:00 si continuand la volum maxim pana luni la 4 dimineata (!!), anduranta nu este neaparat necesara. O oaza pentru camping, amenajata in noua locatie, va permite spectatorului doborat de somn sa-si reincarce bateriile.

Dar cine poate sa atipeasca in timp ce…

… pe scena se emana energie cat sa aprinda un stadion, si se propaga decibeli cat sa cutremure cladirile cu bulina?! Cine va merge la culcare in timp ce Manowar debuteaza, in premiera mondiala, noul album inregistrat in studio?! Trupa NY-eza de heavy metal, poreclita “cea mai zgomotoasa din lume”, va fi headliner-ul serii de sambata si va darui fanilor cantece de pe mult-asteptatul material discografic – dupa Gods of War, lansat in 2007 si legat tematic de zeul Odin din mitologia nordica, in sfarsit urmeaza o infuzie de nou! Cat despre directia luata pe acest nou album, Joey DeMaio asigura fanii ca se pot astepta la “imnuri de unitate care sa-ti topeasca fata, [va fi] zdrobitor si bataios, tare si heavy – cu alte cuvinte, mai mult din tot de pana acum si, desigur, mai zgomotos!”

Toate sub-genurile metal migreaza la RomExpo!

Un ochi, chiar si al neofitului, aruncat peste programul OST Fest este de-ajuns sa inghete sangele in vene – oare poate un singur weekend, o singura locatie, un singur eveniment, sa sustina trupe de o asemenea anvergura… si un public comasat in numar atat de mare? Sigur ca diferentele intre numele de pe afis sunt notabile si fiecare va avea un preferat – amatorii de gothic metal si doom metal se vor inghesui la Lake of Tears, cei thrash metal vor face atmosfera la Megadeth etc. Insa ceva imi spune ca abonamentele se vor vinde ca painea calda, caci nimeni nu va pierde sansa de-a se balaci un weekend in marea caldare metal-ista la care-si vor da aportul atatea mega-nume.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*