Home » Concerte

O seara magica de soundtrack-uri – Hollywood Music in Bucharest

16 February 2012 scris de Niciun comentariu

Centrul pentru Artele Spectacolului si Asociatia Culturala Teocta prezinta cea de-a doua editie a indragitului spectacol Hollywood Music in Bucharest, care va asterne covorul rosu miercuri, in data de 28 martie, ora 19.00, in cadrul Salii Palatului din Bucuresti.

Evenimentul introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alaturi de cei 70 de instrumentisti ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate in repertoriu: Lord of the Rings, Superman,  Indiana Jones,  Harry Poter,  Forrest Gump,  Pirates of the Caribbean, Casablanca si multe altele.

Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de prim solista Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta, Daniela Vladescu. Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice European Royal Orchestra. Acesta declara ca cea de-a doua editie Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atat pentru impatimitii filmelor, cat si pentru melomani, reunind doua pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emotie si momente speciale.

European Royal Orchestra ii include pe cei mai buni studenti si absolventi ai facultatilor de profil din Bucuresti si din tara. Alaturi de acesti tineri fac parte din proiect instrumentisti si artisti profesionisti din orchestre de top din Romania (Filarmonica George Enescu din Bucuresti, Orchestra Nationala Radio, Opera Nationala Romana). Pe langa aceasta componenta de prim rang, Orchestra se poate mandri cu colaborari extinse cu mai multi producatori importanti de muzica din lume. De asemenea, se lucreaza numai cu profesionisti de talie internationala: orchestratori, dirijori,  scenografi, ingineri de sunet.

Asociatia Culturala Teocta a fost creata pentru a contribui la imbunatatirea calitatii industriei muzicale, din pasiune pentru arta. Aceasta s-a implicat intens in viata culturala romaneasca, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultura si divertisment. Initiativa in propagarea culturii s-a manifestat si in domeniul pedagogic, asociatia infiintand si o scoala particulara de muzica.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro, dar si pe www.myticket.ro.

(Comunicat de presa)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*