Home » Evenimente, Timp liber

O saptamana de Tea & Coffee Festival in Bucuresti

9 September 2011 scris de Niciun comentariu

Daca cititi KoolHunt.ro, atunci cu siguranta sunteti iubitori de ceai sau cafea. Si atunci cu siguranta va veti bucura sa auziti ca a treia editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei are loc in Capitala in perioada 12 – 18 septembrie 2011. Tea & Coffee Festival cuprinde o serie de manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii, care se va desfasura, intre 16 si 18 septembrie, la Sala Dalles pe b-dul. Nicolae Balcescu nr. 18.

De la ceremonii japoneze de servire a ceaiului pana la demonstratii de ikebana

Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie, in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea. Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul festivalului se numara: concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia si Argentina.

Locatiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea & Coffee Festival sunt: Ceai La Vlaicu, Gradina Verona, Cafepedia Romana, Serendipity, Ceainaria Rendez-Vous Ambiance, Cafeneaua Dalles si Godot Café –Teatru.

Expozitie de ceai, cafea si accesorii in centrul capitalei

 Tea & Coffee Festival 2011 se va incheia printr-o expozitie desfasurata la Sala Dalles intre 16 si 18 septembrie si care va aduce in atentia publicului diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea ceaiului si cafelei. Pe parcursul expozitiei de la Sala Dalles vizitatorii vor putea participa la demonstratii de preparare a cocktail-urilor din ceai si cafea, de catre doi dintre cei mai buni barista (barista – specialist in prepararea cafelei si bauturilor pe baza de cafea) din lume.

Pe parcursul celor trei zile ale expozitiei de la Sala Dalles se vor desfasura si alte momente artistice precum prezentari de moda si demonstratii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii tarilor cu traditie in producerea, consumul si prepararea de ceai si cafea.  Vizitatorii expozitiei vor avea, de asemenea, posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, diverse sortimente de ceai si cafea.

Programul de vizitare al expozitiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2011 este 09:00 – 21:00. Intrarea este libera.

Mai multe informatii despre toate evenimentele din cadrul Festivalul Ceaiului si Cafelei se pot gasi pe www.tea-coffee.ro

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*