Home » Magazine

Noile genti Ideal Boutique trag la indigo natura multicolora!

19 March 2012 scris de Niciun comentariu

De ce ni se lumineaza ochii oare cand in fata lor se asterne o noua colectie de genti marca Ideal Boutique? Si cand spun “noi” discriminez desigur, dar ma-ndoiesc ca barbatii ma vor taxa. E vorba de parfumul pieii naturale, de licarirea cataramelor, de zumzetul fermoarelor – toate simturile se trezesc cand aruncam un ochi pe colectia Ideal Boutique pentru primavara-vara!

A woman’s purse is her secret source of power. (Matthew McConaughey, How to Lose a Guy in 10 Days)

Imaginatia intra si ea in hora, si tinutele inspirate de gentute se convertesc in piticuti pe creier – stim ca nu scapam pana nu mutam cumparaturile din cosul virtual in cuierul nostru de-acasa. Dar s-o luam strategic – mai intai dam o raita agale prin cele doua pagini cu “sertarele” ocupate de posetele nou-noute. Fiecare cu spatiul ei, cu numele ei, asignate de-acea Zana Buna a iubitoarelor de genti care a plasmuit Ideal Boutique.

Livia, Sophie, Daria, Betsy si celelalte colege de raft virtual intampina anotimpul cald in culori ghiduse, de la roz bonbon la pamantiul cald al Mamei Natura. Iar, atarnate casual pe umar de breteaua reglabila, se inscriu perfect in trend-urile momentului abia lansate pe podiumurile internationale. Satchel-ul Marga, de exemplu, pare teleportat aici direct din manutele unei starlete care face circuitul Fashion Weeks-urilor!

Spune lumii cine esti, cu o geanta pe stilul tau!

Cu Esther fluturand din ciucuri te-ai plimba pe malul Tamisei, pe Sophie cea cocheta, cu panglica si fundita, ai etala-o printre buchinistii de pe Pont Neuf. Dar parca si cu Betsy ai fauri amintiri, mai ales ca pare un tovaras incapator si chic de calatorii.

Pentru o plimbare in parc intr-o sambata lenesa, care se poate prelungi pana la caderea serii, sau pentru o zi lunga de batut asfaltul cu prietenele la shopping, vrem o geanta de-ncredere. Ca melcul si cochilia lui, noi ne-am aduce tot alaiul de mici ajutoare cu noi – de la make-up la parfum, de la cel mai recent chicklit pana la aparatul foto! Nu stii niciodata de ce vei avea nevoie – noroc ca nu trebuie sa ghicesti, gentile mari de la Ideal Boutique, Eveline si Esther, gazduiesc toate mofturile, basca notepad-urile, cu un zambet larg si ospitalier.

Multe alte modele proaspat lansate de Ideal Boutique asteapta sa le luam acasa, cu increderea nestramutata in calitatea finisajelor si durabilitatea aspectului ca-din-cutie, pe care ne-a cultivat-o magazinul online de la prima vedere. Acum ramane doar sa inhatam achizitia din mainile curierului si sa ne abtinem de la exclamatii de tip “my precioussssss!” – doar pana se departeaza…

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*