Home » Evenimente

Noaptea Devoratorilor de Publicitate @ The Silver Church Club

4 March 2014 scris de Niciun comentariu

noaptea-devoratorilor-de-publicitate-koolhuntNoaptea Devoratorilor de Publicitate vine pe 6 martie in The Silver Church Club din Bucuresti. Editia din acest an reprezinta un Best Of de 4 ore cu spoturi impartite in patru categorii: Love, Summer, Animals, Superheroes. Spectacolul va incepe la ora 20:00, pretul unui bilet este de 35 lei.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconventionala de divertisment pentru o categorie importanta de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspira sa devina inovatori.

Prima editie bucure?teana a evenimentului a fost organizata de catre Dan Chisu in 1995 si de atunci el este producatorul evenimentului in Romania.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1427294144177852/?source=1

Adresa The Silver Church Club: Calea Plevnei, 61

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*