Home » Evenimente

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013

29 October 2013 scris de Niciun comentariu

afis_NDP2013Evenimentul nostru preferat din capitala, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, se intoarce in acest an cu o tema demna de Oscar  – Zombii. Pe 15 si 16 noiembrie peste 300 spoturi vor fi devorate timp de 8 ore la Cinema Patria in cadrul editiei cu numarul 18 a evenimentului. Am dedicat doua zile spectacolului pentru a ne asigura ca fiecare devorator ajunge la eveniment, programul fiind acelasi atat pentru ziua de 15 noiembrie cat si pentru ziua de 16 noiembrie. Mihai Bobonete de la Cafe Deko si DJ&Producer Mongol vor deshide show-ul, completat de happening-uri, experiente augmented reality, concursuri si alte surprize pe care le veti descoperi pe moment.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment international, creat in 1981 de catre Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame a inceput sa colectioneze spoturi publicitare din toata lumea pentru a le prezenta publicului larg intr-un spectacol ce isi propune sa transmita publicului emotiile, artisticul si caracterul transcendent fata de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show in Romania este Dan Chisu, producatorul general al spectacolului.

Conceptul de comunicare Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013, „Zombies”, a fost dezvoltat de agent?ia Tempo Advertising.

Declinarea si implementarea conceptului pe mediile digitale este realizata de catre agentia Republika Interactive.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.

Sponsori: Mercedes – Benz Romania asigura Masina Oficiala / Murfatlar / Ciuc Premium / Restart/ Coca-Cola / Catena

Parteneri: Digi24, KissFM.?Plot&Coffee Shop, Media Trust, Advice, GF Studio, Aventura Card

SC DAKINO PRODUCTION SRL?J40/12412/2008 CF: RO 24205020?Punct de lucru: Str. Smardan nr. 8, sector 3, site: www.dakino.ro

BiltzTV, IQads, Cinemagia, MonopolyTV, Catavencii, 220.ro, B24FUN, b365.ro, Modernism.ro, Decat o Revista, Vice, Orasulm.ro, AskMen.ro, TVCity.ro, Anyplace.ro, Neaparat.ro, Sofresh.ro, TheVandallist.ro, Calendarevenimente.ro, Urban.ro, Filmreporter.ro, CineFan.ro, CinemaRX, VeiozaArte.ro, ArtWe.ro, Gen90.ro, StudentdinPovincie.ro, irule.ro, 121.ro, SensoTv.ro, Revista de Povestiri, Vinsieu.ro.

Check out: devoratori.ro si facebook.com/devoratori

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*