Home » Filme

Mega-premiera Vodafone vs Orange Film

27 December 2007 scris de 2 comentarii

Intrand pe www.sapteseri.ro si www.hmultiplex.ro iti distrage atentia o premiera cinematografica de proportii – Dublu Impact

O creatie media inteligenta si de impact… dublu. Idee creativa, insertie mica, efort minim si de efect … dublu. Eu zic sa mergem miercuri, ca tot este Orange Film, la Multiplex sa vedem Dublu Impact marca Vodafone si eventual sa vorbim cu prietenii pe Cosmote ca sa ne mentinem in touch with life.

Cine spunea sa ne inchidem mobilele in sala de cinema? Nu vedeti ce bine fuzioneaza GSM-ul cu cinema-ul?

2 comentarii »

  • silentzios said:

    :-)) oricum nimeni nu-si inchide telefonul mobil(la cinema)! Probabil e vreo conceptie generala, ceva de genul: lasa ca oricum nu ma suna chiar acum… Cred ca, asa cum bine ai observat, fuzioneaza de minune cele trei. In curand se va putea face mutarea de pe o retea pe alta fara sa-ti mai schimbi numarul de telefon asa ca poate incepem cu luni pe Vodafone, continuam pe miercuri cu Orange si pana duminica ne trezim pe Cosmote :-)

  • Raluca Georgescu said:

    :))=)) Tare… probabil ai dreptate si asa vom ajunge. Cat despre inchisul telefonului mobil in sala, multi dintre oamenii care vin la mall cel putin o fac intentionat – poate-poate suna si vede lumea ce mobil smecher au si ce melodie klumea si-au pus ca sonerie:))