Home » Filme

Marius Moga – CTRL+C & CTRL+V

7 December 2007 scris de Niciun comentariu

M-am distrat teribil de cand au inceput preselectiile pentru Eurovision. Nu a fost nevoie bineinteles sa ma uit, dar au avut grija amicii mei – Capatos si Cioroan cu care imi beau cafeaua dimineata devreme la Anterna 1 – sa ma tina la curent. Abia deschideam tv-ul ca il si auzeam pe Capatos plin de draci in legatura cu CTRL+C-ul si CTRL-V-ul lui Moga cu care acesta mai avea si tupeu sa participe la Eurovision. Hei, ce va minunati atat? Chiar credeati ca s-a nascut un Beethoven modern la noi in Romania? Get real!

Si beijo-la-la , uite asa a incalecat Moga pe-o sa si s-a dus al niste muzicologi renumiti care au pus stampila: “Nu e plagiat, fraierilor!”. Asa ca, domne, avem noi auzenii :) – piesele nu seamana decat pe ici-pe colo, prin partile esentiale, dar in nici un caz nu vorbim aici despre un plagiat.

Ok, si spre furia lui Capatos, plagiat nu fu. Dar uite ca cineva acolo sus s-a gandit si la acesta saracul si cineva a semnalat faptul ca copy-paste-ul lui Moga nici macar nu era autentic. Fusese lasat in Clipboard multa vreme. Acesta avusese grija sa il prezinte si la premiile muzicale MTV Music Awards 2005. Domne, mai inteleg si eu la o emisiunea oarecare, dar tocmai la premiile MTV si-a gasit si credea ca va scapa… Si, prin urmare, Capatos, cine rade la urma rade mai bine, Nah ca a fost descalificat pana la proba contrarie Mozartoven-ul din Carpati.

Dar stati linistiti, se pare ca tot el rade mai bine si mai la urma, intrucat PR-ul lucreaza si de fapt tot scandalul a fost doar o buna publicitate pentru Moga, piesa Dracula my love atragand atentia tuturor asupra ei si avand toate sansele de a deveni noul hit al anului :)

Comentariile au fost inchise pentru acest articol.