Home » Evenimente

Made by me! – Targ handmade dedicat creativitatii si designului

27 September 2013 scris de Niciun comentariu

MADE BY ME - MAIN (3508x4961)Exista un loc in care sa ne putem cumpara produse unicat fara sa pierdem ore in sir prin oras?  Daca te gandeai la beauty, haine, bijuterii sau decoratiuni, avem noi o idee. Iti sugeram sa vii la targul hand-made “MADE BY ME!” organizat in perioada 5-6 octombrie la Vintage Pub de pe str. Smardan nr. 43, in Centrul Vechi al Bucurestiului. Tineri creativi,autori a unor creatii originale te asteapta intr-o atmosfera relaxata cu arome de cafea si muzica buna pentru o experienta de shopping 100% autentic.

Smart shopping pentru orice varsta! Get Inspired!

Weekendul viitor, 5-6 octombrie 2013, sunteti invitati intr-o lume aparte, tocmai potrivita pentru a descoperi lucruri originale pentru toate varstele. Este vorba despre Made By Me – targ handmade dedicat creativitatii si designului, unde veti putea gasi accesorii cu stil, bijuterii lucrate manual, haine unicat, lumanarele personalizate, cutii pentru bijuterii si alte surprize. Toate acestea,va asteapta intr-o atmosfera relaxanta cu arome de cafea si muzica buna cu ocazia targului “Made By Me!” ce va avea loc la Vintage Pub, Centrul Vechi de la adresa str. Smardan nr. 43.

Amatori de arta si buna dispozitie, pofticiosi sau iubitori de frumos, va asteptam pe toti pe 5-6 octombrie, intre orele 12.00-20.00, la Vintage Pub la targul de handmade smart si potrivit pentru a inspira orice varsta. Poate participa oricine este pasionat de design,decoratiuni, bijuterii, obiecte unicat, imprimeuri textile, pictate, cusute, scrise, hand-made, gustoase, fotografiate, etc.

Cei interesa?i de a participa la acest targ in calitate de expozanti pot trimite un mail la adresa de email office@eventdays.ro sau pot suna la numarul de telefon 0753 041 606.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului MADE BY ME!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*