Home » Evenimente

LOVE more in Galleron, cu serenade LIVE la pian!

12 February 2013 scris de Niciun comentariu

grand-cafe-galleron-valentines-dayIn cafeneaua gazduita intr-o casa de vita nobila de pe Nicolae Golescu nr. 18A, bem un ceai sau un vin in tihna si ne lungim languros la vorba, pe fundalul liniilor melodice care emana din sala principala sambata de sambata. Aici, in mijlocul cafenelei Grand Cafe Galleron, clapele pianinei rasuna saptamanal, gadilate de tanarul si talentatul Allexandru Covaci. In Saptamana Iubirii insa, vom avea parte de un recital by Allex si joi, de Valentine’s Day, cand dragostea va trona in tot localul!

Apollo, zeul Muzicii, si Cupidon, al Iubirii, se intalnesc in Galleron!

Daca nu ai vizitat cafeneaua din preajma Ateneului pana acum, de Valentine’s Day vei fi ademenit inauntru de pianul la care Allexandru se va instala, cu laptop cu tot, pentru a-si incanta publicul. Avand la activ experienta multor sambete petrecute in fata adunarii ad-hoc din Galleron, pianistul ne va aduna pe toti, iubareti si carcotasi ai sarbatorii deopotriva, prin apel la corzile sensibile din fiecare.

valentines day

Cantecele alese de obicei de el sunt hit-uri, evergreen-uri, melodii menite sau nu transpunerii pe fildes, pe care Allex le “imblanzeste” fara efort. Isi pune amprenta pe ele, cantece din hall-of-fame-ul muzicii internationale (“Smoke on the Water”) sau teme de pe coloane sonore arhicunoscute (“Comptine d’un autre été” – Amelie) cu ajutorul unor beat-uri mai degraba contemporane. Aceste ritmuri generate electronic, adjuvante nelipsite din cluburile Capitalei, puncteaza in Galleron linii melodice clasice si le imprumuta o chemare ca de sirena, spre dans si voie buna – efectul inedit antreneaza chiar si pianistul, pe care deseori il putem ochi dansand… de pe scaun!

Astfel, joi, de Ziua Indragostitilor ne putem astepta la un setlist dedicat Amorului, romantic si totusi vioi, in care gandurile greoaie se dilueaza rapid si, din cand in cand, mintea cu totul se opreste-n loc, lasand inima sa tresare-n voie.

Rezervati-va un loc, sau doua, la piano-live-ul de joi seara, in Grand Cafe Galleron, de la 19:30 – numerele de telefon de la Galleron sunt 0724354326 si 021 3124 565. Va garantam ca aburii cafelei calde sau ai vinului aromat, alaturi de arabescurile melodioase ale pianului, sunt de-ajuns sa aline orice suflet, sa vindece blazarea si sa amplifice Iubirea!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*