Home » Baruri

Limelight Piano Bar – un pahar de whisky langa pian

9 December 2007 scris de 1 comentariu

Sambata seara, chef de distractie si dans. Ce loc mai bun de a petrece timpul decat un club din centrul capitalei. Hai sa alegem sambata asta Limelight Piano Bar.

Atmosfera si decorul

Limelight Piano Bar a luat nastere acum vreun an de zile ca investitie a unui muzician bulgar. Cel mai mare plus la Lime Light Piano Bar este muzica live, cantata la pian, chitara si din gura de o trupa de muzicieni din Bulgaria. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit bulgarii cantand si romaneste, “Esti asa frumoasa”. Iar pianul la care canta formatia nu este orice fel de pian, ci ceea ce eu si Daniela nu am reusit sa cadem de acord daca este o masa in forma de pian sau un pian in forma de masa. Oricum, nu mai putin interesant, in orice caz…

Muzica live, hituri vechi, muzicieni bulgari, cantec in jurul pianului si un pahar de whisky – acestea par a fi ingredientele unei seri de succes in Limelight. Muzica nu iti urla in cap, te poti auzi cu cei cu care ai venit sau cu cei pe care urmeaza sa ii cunosti.

Decorul este un alt plus al barului-club Lime Light. Mobila de lemn, covoare, lumanari, canapele confortabile, scaune inalte de bar in jurul pianului, semi-intuneric, un decor care spune jazz pur si simplu.

“Publicul” din Lime Light este de asemenea un plus. Oameni spalati, civilizati, care iti dadeau sentimentul ca poti bea un gin in liniste fara frica ca nu mai ajungi acasa a doua zi. Personalul amabil, incepand cu barmanii cu joben si terminand cu barmanitele in rochii negre mulate. Desi publicul era spalat, nu ne puteam lipsi total de strainii aflati la agatat si romancele cu reputatie indoielnica in cautarea lor. Aveau la alegere fetele dintre greci, turci, englezi, ciprioti. Dupa cum spune sloganul Limelight piano bar – “atmosfera pentru prieteni“.

Preturile

O sa incep cu faptul ca intrarea nu costa, ca in orice bar respectabil din centrul Bucurestiului. Doar nu suntem in Twice sau Club A. Preturile sunt de tipul: 8 RON o bere, 20 RON un gin tonic, 15 RON un whisky.

Lime Light Piano Bar este situat pe calea Victoriei nr. 100, in spatele hotelului Hilton, foarte aproape de Ateneul Roman si programul tine de la 21 pana la ultimul client. Rezervari se pot face la numerele de telefon 315 09 38 si 0726 852 901.

1 comentariu »

  • cristina said:

    Ma poti ajuta cu o adresa de email de la Lime Light?
    Merci!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*