Home » Localuri

Liber la dormit pana tarziu – micul dejun te asteapta la SkyBar!

6 February 2013 scris de Niciun comentariu

Micul Dejun SkybarLa mine acasa, in fiecare duminica negresit, familia se strangea la masa de dimineata, unde bunica mea matinala pregatise deja un ospat cu oua prajite sau omleta, tartine cu sunculita sau cascaval si nelipsitul suc de portocale. Acum, ca orice tanar fara timp de vraji prin bucatarie, pastrez traditia vie cu prietenii, la un restaurant, unde ma las servita de profesionisti si uneori, da, ma pierd in nostalgii dupa omleta bunicii.

Opreste alarma si snooze-ul, la SkyBar micul dejun sta dupa tine!

“Unde?” este  intrebarea care ne da de furca, mie si prietenilor mei, in fiecare duminica – azi insa, voi da un mail din timp grupuletului vesel cu solutia propusa de SkyBar si acceptata, pun pariu, de noi toti! Incepand cu acest weekend, micul dejun se va servi incepand cu ora 10 si, aviz somnorosilor, va ramane cald, proaspat si disponibil in meniu pana dupa-amiaza la 16!

De cate ori nu am deschis ochii in weekend, cu ranga, sperand ca ne asteapta cafeaua tare pe masa din bucatarie, facuta de spiridusi pesemne? Si tot greul cu un singur scop: sa prindem un colt de masa prin unul din localurile care deschid devreme pentru fomisti… si, din pacate, inchid fereastra pentru mic dejun la timp (prea din timp!) pentru pranz. Destul de normala practica, dar sambata cand ne trezim pare o crima impotriva umanitatii! Micul dejun weekend-ier introdus de Skybar in meniu incepand cu acest sfarsit de saptamana rezolva problema intarziatilor care nu vor sa fie pedepsiti pentru ca timpul este relativ ;)

Micul dejun SkyBar – cand cea mai importanta masa a zilei iti da aripi!

Sambata asta, 9 februarie, toate ceasurile se pot opri bine-mersi, cum se si cade in “vacanta” saptamanala de doua zile. E dreptul nostru, ca oameni muncitori 5 zile din 7, ca sambata si duminica sa motaim in pat in voie, fara sa pierdem cea mai importanta masa a zilei – fie c-o mancam la 10:00, la 13:00 sau la 16:00, tot importanta ramane!

SkyBar recunoaste acest adevar si include in meniul Late Breakfast Weekend optiuni regesti, bogate in savoare si elemente nutritive care sunt esentiale pentru a incepe ziua cu energie si buna-dispozitie: oua cu bacon si ciuperci in forma de crème brûlée, scrambled eggs cu somon afumat, croque madame, oua fierte cu crispy bacon si rosii coapte. Iar, pentru ca e SkyBar, adica primul roof-bar din Bucuresti, si nu un birt de bulevard, micul dejun vine “la pachet” cu o priveliste “feerica”, dupa cum o descria Georgiana intr-o frumoasa dimineata de toamna.

Tot orasul ne va sta la picioare in acest weekend, contribuind, prin distanta datatoare de claritate, la senzatia tip king-of-the-world! Sentimentul de vacanta, prezent in toata puterea cuvantului prin meniul delicios si servit ziua-n amiaza mare, alaturi de rasuflarea taiata in fata panoramei de vis, vor fi mai mult decat suficiente pentru a ne face sa apreciem valoarea vietii citadine impartite cu cei dragi.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*