Home » Filme

La taie crapu' – vizita cu remy si bere rosie

18 December 2007 scris de Niciun comentariu

[Update: La taie crapu’ a fost inchis.]

Auzisem ca exista in Bucuresti un loc meserias unde se poate bea bere rosie. Stiam ca este in zona Universitate, dar nu retinusem exact cum se numeste. Un search pe google si am aflat – La taie crapu’ . Ok, parca suna un pic spooky, dar let’s take a chance.

Zona Coltea – mai exact pe strada Mavrogheni nr. 13 – cum mergi inspre Unirii este a doua strada pe dreapta imediat dupa spitalul Coltea. Ok si iata-ne ajunsi aici.

Inauntru ne asteptam sa ne gasim un fel de carciuma – poate ceva in genul berariei germane – doar eu am auzit despre ei datorita berii rosii. Ei bine, greseala de pozitionare, parerea mea – am dat peste o casa foarte frumos aranjata, intima si eleganta, cu decor un pic stil anii 50 care m-a facut sa ma simt de parca as fi venit in vizita la bunica. Decorul cuprinde un radio vechi, un televizor antic, biblioteci pline de carti mai vechi – mai noi. Muzica mai veche, mai noua, dar in surdina….

Meniul deosebit de haios contine rubrica ca trascau, cafele, haleala… si intr-adevar au cam de toate, printre care si bere Bavaria red si Guiness neagra. Ok, e clar ca asta beau. Pacat ca nu prea se potriveste cu ambianta, excelenta de altfel.

Urmeaza partea cea mai misto a barului – se poate juca orice joc de societate. Fie de la ei, fie adus de acasa. Banuiesc ca legea spune ca nu se poate juca pe bani. Dar in orice caz puteti juca Monopoly, Remy, Whist, sah, table sau Rentz.

Nu prea va fi cazul de a va ciocni prea mult de ceilalti, intrucat Taie Crapu este compus aproape in intregime din separeuri. Prin urmare, este locul ideal de a bea o bere sau un vin fiert cu prietenii si de a juca o carte sau o tabla, sau poate de a veni singuri si citi o carte.

Ca puncte slabe, mi s-a intamplat sa merg o data cu colegii de serviciu si sa constat cu stupoare ca nu aveau nimic din meniu – nici suc, nici cola, nici covrigei, nici cafea, nici… Poate este un caz izolat. Alte dati au avut de toate. Servirea este prompta si au chelnerii amabili.

Taie crapu va asteapta in vizita.

  photo of La taie {$surname} La taie crapu’
  Program: L-V: 12:00 - ultimul client; S-D: 14:00 - ultimul client
  Adresa:str. Nicolae Mavrogheni, nr. 13
  Bucuresti , Sectorul 3 , Romania
  Telefon: 021 311 06 70
  Map of <b>Program</b>: L-V: 12:00 - ultimul client; S-D: 14:00 - ultimul client
  Yahoo Map - Live Map


Comentariile au fost inchise pentru acest articol.