Home » Baruri

La Highlanderi – o bauta stil liceu

30 March 2007 scris de 2 comentarii

[Update: La Highlanderi s-a inchis.]

Toti ne amintim cu placere de bautele din liceu, de bautele din primii ani de facultate. Ce vremuri, domnule. Bineinteles ca mai bem si acum, dar parca nu au izul acelor vremuri demult apuse.

Daca intrebi cativa bucuresteni care sunt cele mai tari locuri in care “sa te faci muci” o sa-ti mentioneze probabil in top 5 beraria germana Becker Brau si La highlanderi’. Lasam beraria germana pentru postul de maine (cand colegul meu, John, isi face ziua acolo) si ne ocupam astazi de La highlanderi’.

La highlanderi’ este un pub scotian underground din centrul Bucurestiului care functioneaza dupa sloganul “Capu’ beut sabia nu-l taie!”. Cam asta se si intampla in clubul vamaiotilor nemuritori.

Nu am ce sa va spun despre atmosfera, decat ca este rece si underground – pereti de caramida acoperiti cu sabii scotiene. In schimb, muzica este o combinatie interesanta de anii’80 cu rock. Dupa ora 12 si mai ales in weekend, clubul prinde viata si toti highlanderii danseaza intr-o veselie, pe mese sau pe langa mese.

Chelnerii poarta kilturi si sunt deosebit de simpatici, servirea este chiar ok pentru aglomeratia din pub. Cu toate astea, baiatul simpatic care m-a servit ultima oara avea indesat in kilt un pistol de toata frumusetea. Stia el ce stia…

De baut de toate de la sucuri (dar cine le bea pe astea), la cafele pentru mai pe dimineata si alcool. Ce le-a placut cel mai mult prietenilor cu care am fost aici a fost faptul ca puteai comanda alune in coaja si arunca cojile pe jos. Spiritul de caverna iese la iveala. Ah, da, si le-a mai placut “buda” care avea doua usi, inscriptionate cu “doamne” si “porci”.

Pentru cei care au chef sa se faca praf diseara si vor sa dea si 30 RON pentru rezervare (doar masa, nu si consumatie inclusa) La highlanderi’ este situat in pasajul Villacrosse Calea Victoriei nr. 16-20 si numarul de telefon la care se poate rezerva o masa este 0729 204 604.

2 comentarii »

  • mop said:

    o fost odata

  • alina said:

    se mai poate intampla si acum la fel , in acelasi loc doar ca acum se cheama damage club.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*