Home » Evenimente

KoolHunt.ro – sa facem cunostinta cu Bucurestiul kool!

11 March 2013 scris de Niciun comentariu

Buna dimineata! Saptamana aceasta de martie incepe cu soare, voie buna si vesti de la echipa noastra. Incepand de astazi, proiectul la care o echipa de 30 de coolhunteri bucuresteni lucreaza de aproape 7 ani isi schimba identitatea. De astazi, faceti din nou cunostinta cu noi sub numele de KoolHunt.ro. In viitorul apropiat va pregatim multe surprize, mici schimbari si proiecte mult mai ambitioase si mai kool decat cele cu care v-am obisnuit pana acum.

koolhunt-noua-identitate

Ce nu se va schimba insa? Entuziasmul echipei si misiunea noastra de a va ajuta sa vedeti Bucurestiul prin alti ochi si sa descoperiti acea fata a capitalei ca in filme. Acea fata pe care uneori o pierdem printre grijile zilnice si blocurile gri.

De ce ne schimbam identitatea? 

Pentru ca Raluk.ro a pornit ca initiativa individuala, careia in timp i s-a alaturat o echipa entuziasta formata din 29 de coolhunteri, critici de film, critici de teatru si critici de restaurante. Si pentru ca vrem ca numele sa reflecte cat mai bine eforturile acestei echipe. Nu in ultimul rand, pentru ca vrem sa te ajutam pe tine, cel care esti in cautare de alternative kool de petrecere a timpului liber in capitala, sa fii un adevarat koolhunter, nu doar un cititor al unor pareri specializate.

Ce au insemnat 6 ani si jumatate de Raluk.ro? 

– 2300 de review-uri de localuri, filme, piese de teatru si evenimente din capitala;

– 2 editii din Noaptea Alba a Localurilor din Bucuresti;

– 2 editii OsKr Night Party;

– un numar de peste 4500 de cititori zilnic;

– zeci de cafele baute in formatie partiala sau completa de Raluca, Ioanina, Dana, Dorin, Lucian, Radu, Mihai si Cris, gandindu-ne cum putem face din Raluk.ro un proiect pe masura viselor noastre.

Ce isi propune mai departe KoolHunt.ro? 

Sa va aduca intotdeauna cele mai noi si mai kool recomandari de petrecere a timpului liber in Bucuresti, sa va tina la curent cu ceea ce nu trebuie sa ratati in capitala si sa va ofere cele mai kool evenimente marca proprie.

Multumim mult de tot partenerului nostru NewBlack pentru noua identitate!

Cu drag,

Echipa de koolhunteri:

Ioanina, Dana, Cris, Dorin, Mihai, Alex, Radu, Ana, Mihaela, Ioana Raluca, Alex, Mihaela, Andreea, Alma, Lucian, Andreea, Craita, Iulian, Luiza, Cristina, Alexandra, Denis, Mihai, Ioana, Mirela, Anca, Daniela, Malina, Ioana, Magda si Raluca.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*