Home » Evenimente

Kangoo Jumps pentru Albert – Sambata, 13 martie 2010

10 March 2010 scris de Niciun comentariu

kangoo-jumps-club-bucurestiKangoo Club România declar? ziua de 13 martie Ziua Kangoo Jumps pentru Viata! Albert are 6 ani, iar boala pe care o are nu-i permite sa aiba o viata plina de bucurii si zambete. Dar tu poti schimba lucrul acesta facand sport! Da, ai auzit bine!

Vino sambata, 13 martie 2010, impreuna cu cei mici sa faci sport pentru Albert! Te asteptam la sala Kangoo Club Romania din Sos Pantelimon, nr. 39 sa facem miscare, sa ne distram cu clovnul Marcellino si sa ne bucuram de toate surprizele.

Pretul unei sedinte este de 10 RON, iar banii astfel stransi vor fi donati Asociatiei M.A.M.E. pentru ajutorarea lui Albert, 6 ani, bolnav de leucemie, care are nevoie de transplant de maduva. Pentru rezervari, sunati la  0735.094.374 (Diana Stirbu),  0723. 456. 651 (Ana Guther) sau  intrati  pe www.kangoojumps.ro

Daca vreti sa aflati mai multe despre cazul lui Albert Roman puteti intra aici pe blogul lui. Daca vreti si puteti sa il ajutati pe Albert:

RO41RZBR0000060012175192 cont deschis la Raifeissen Bank

Titular cont: Roman Aida Daniela (mama lui Albert)

Nr de telefon: 0760182530 (Aida, mama lui Albert)

Evenimentul Kangoo Jumps pentru Albert este  sustinut de Revista Trusa pentru Parinti.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*