Home » Localuri

J’Adore Cafe – design si cam atat…

6 April 2007 scris de Niciun comentariu

[Update: Cafeneaua J’Adore Cafe a fost inchisa.]

Conform traditiei de a nu merge de doua ori intr-un loc, ieri mi-am luat cafeaua saptamanala cu prietena mea Oana intr-o alta cafenea de pe calea Calarasi: J’Adore Cafe.

Prima oara cand intri in cafeneaua J’Adore te surprinde designul – minimalist, futurist, chill out style. Cafeneaua este in semi-intuneric, muzica este antrenanta, iar canapelele din imitatie de piele se intind pe cei doi pereti intinsi ai cafenelei. Acum, ca parti proaste, canapelele sunt joase si, din acest motiv, oarecum incomode.

Ceea ce mi-a placut in J’Adore, in afara de design, a fost servirea. Barmani si chelneri simpatici si prompti. Din pacate, nu as putea spune ca m-a impresionat ceea ce serveau. Cocktailurile – alcoolice si non-alcoolice – sunt cele clasice, dar cu un continut impresionant de gheata. In rest, milkshake-urile cu diferite arome erau oarecum lapte praf cu apa si gheata si frappe-ul nu a fost unul dintre cele mai impresionante.

Pentru cei care vor sa si manance, in J’Adore Cafe se servesc pizza, paste si salate. Nu eram foarte infometate, asa ca nu va pot spune cum erau. Nici nu pot spune ca pozitia de la mese te imbia sa mananci. Va pot spune insa ca in J’Adore au internet wireless si cum de auzit nu te auzi, de baut nu prea ai ce sa bei si de mancat nu prea ai cum sa mananci, ceea ce poti face este sa navighezi putin pe net…

Citesc in SapteSeri cand ajung acasa: “Club pentru prieteni, intalniri romantice sau de afaceri, evenimente”. Sincer, nu imi dau seama cum as putea avea o intalnire de afaceri intr-o cafenea cu atmosfera trance si muzica deosebit de tare. Banuiala mea este ca nu este nici cel mai potrivit loc pentru intalniri romantice. Daca insa vreti sa iesiti cu 2-3 prieteni la o discutie, J’Adore Cafe este un loc de chill out destul de placut. Dupa, s-ar putea sa va intrati in ritm si sa mergeti si in club, cu mai mult chef.

In concluzie, J’Adore Cafe este o cafenea de fitze cu un design interesant – ar putea intra in top 10 cafenele din Bucuresti ca design. Nu este insa, dupa parerea mea, o cafenea in care sa te si simti foarte bine. Daca aveti curiozitatea, puteti merge sa faceti o vizita pe calea Calarasi nr. 90. Numarul de telefon la care se pot face rezervari este: 0726 331 829.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*