Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Invata ABC-ul actoriei, cu 20% reducere!

19 November 2012 scris de Niciun comentariu

Ieri, Studioul Galapagos a demarat cursul de Actorie si Improvizatie, o chemare la joc, sinceritate si auto-cunostere si o ocazie pentru copilul din noi sa faca o aparitie rara. Cursul va dura 8 saptamani si va avea loc la sediul Galapagos din Strada Ciresului nr. 27, in fiecare duminica, intre orele 13 – 15, iar acum aveti sansa de a participa cu un discount substantial, doar pentru ca cititi KoolHunt.ro!

Spune cuvantul magic si noi orizonturi ti se vor deschide!

Pana vineri, 23 noiembrie, Studioul Galapagos va invita sa va inscrieti la cursul de Actorie si Improvizatie, oferind o reducere de 20% (din tariful de 400 de Ron) pentru cei care mentioneaza ca au aflat de curs din articolul nostru.

Pentru noi, cei ahtiati dupa filme si poate cam prea porniti sa le gasim cusururi, un asemenea intro in domeniul actorului, pe care il percepem ca fiind inchis, elitist chiar, poate doar sa ne ajute… si sa ne corecteze pretentiile la critica de dragul criticii. Orele de actorie si improvizatie, in numar de opt, ne vor satisface apetitul pentru amuzament si buna-dispozitie, dar in acelasi timp ne vor invata arta actorului – predata de Ion Kivu (actor la Teatrul Odeon Bucuresti) pe baza faimoaselor metode practicate in Rusia si SUA.

Sa dam piept lumii, inarmati cu emotie pura!

Din “programa”, se numara exercitii menite sa aduca in prim-plan realitatea pe care prea des o filtram prin ochi blazati de adult – si, punand accentul totodata pe propria persoana, sa ne schimbe modul de raportare la cele ce ne inconjoara. Spontaneitatea, puterea de concentrare, atentia distributiva – toate acestea vor fi vizate si antrenate in cadrul cursului.

Daca v-ati intrebat vreodata, iesind din sala de teatru, care e reteta din spatele miracolului, prezentarea etapizata a celor de la Galapagos va dezvalui intregul arsenal de ingrediente. Incluzand concepte de baza ale meseriei de actor – “adevarul esential”, relatia si schimbul de energii din cadrul ei, situatia scenica si altele – cu ajutorul carora actorul transmite emotii publicului spectator, cursul tinut de Ion Kivu promite a fi revelator.

Si la final de toate, vom intelege cat din actorie e munca si cat e placerea de a-ti realiza vocatia – greii, monstrii sacri, cei care au darul din nascare, pot oferi inspiratie, chiar how-to-uri pentru aspiranti, insa doar scufundandu-ne intr-un curs de acest gen vom putea trai experienta mestesugului, practicandu-l pe viu… pe propria persoana.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*