Home » Evenimente

Intampina primavara cu o fapta buna, la Cafeneaua cu Pisici, pe 24 martie!

13 March 2013 scris de Niciun comentariu

camera-cu-pisici-eveniment-dianei-patruDuminica, 24 martie, intre orele 12:00 si 18:00, Camera cu Pisici alaturi de Free Pets va invita la a treia editie CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfasura la Dianei Patru (Piata Rosetti, str. Dianei nr. 4).

Cafeneaua cu Pisici isi va deschide portile pentru toti iubitorii de pisici care doresc sa adopte sau sa sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment, vor fi prezente si gata de adoptie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care inca isi asteapta familiile, puteti face donatii sau puteti cumpara obiecte hand-made (donate de diversi creatori din tara) si prajiturile pregatite cu drag de voluntarele Camerei cu Pisici. Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru ingrijirea pisicilor salvate de pe strada. Sunt la fel de binevenite si donatiile in hrana sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicutelor: mancare umeda sau uscata, jucarii, sisaluri, patuturi, pernute sau orice altceva considerati de cuviinta.

Ca la fiecare editie, pisicutele v-au pregatit o surpriza, de data aceasta fiind ajutate de George Rosu, unul dintre cei mai in voga graficieni ai momentului care le-a dedicat cea mai “pisiceasca” lucrare a lui.

Pisici dornice de mangaiere, articole hand-made, prajituri si surprize… acesta este meniul cu care veti fi intampinati la Cafeneaua cu Pisici – editia de primavara – pe 24 martie, la Dianei Patru.

Iar pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, puteti da un “Join” in PAGINA event-ului pe Facebook.

Camera cu Pisici – The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, avand scopul de a salva pisici fara stapan, de a educa oamenii in privinta sterilizarii animalelor de companie si de a incuraja fiecare iubitor de animale sa se implice efectiv in salvarea pisicilor mai putin norocoase.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*