Home » Filme

Horton hears a who – an elephant is faithful 100%

28 April 2008 scris de Niciun comentariu

Dintotdeauna am fost de parere ca Jim Carrey da mai bine ca desen animat. Nu mi l-am imaginat pe post de elefant, ce-i drept… dar un feeling tot aveam. In Horton hears a who avem in sfarsit ocazia sa il auzim pe Jim Carrey vorbind din pielea unui elefant – unul mult mai simpatic decat actorul, din fericire.

A person is a person no matter how small

Povestea e simpla: elefantul Horton intra in contact cu o lume microscopica, lumea locuitorilor din Whoville, lume loc14112_2853_2.jpgalizata pe un graunte. Horton se imprieteneste cu primarul din Whoville si decide sa il ajute pe acesta ducand grauntele intr-un loc sigur.

In centrul filmului de desene animate se afla o punere in abis – “Daca ai fi undeva in spatiu si te-ai uita in jos la locul acesta unde ne aflam, si noi am fi asemeni firelor de praf”.Fiecare voce conteaza, nici o faptura nu poate fi considerata deasupra altora intrucat intotdeauna exista o lume mai sus pentru care noi suntem mici cat niste fire de praf.

Faptul ca punerea in abis este realizata cu personaje atat de simpatice ca elefantul Horton si primarul aiurit din Whoville fac din Horton un desen animat delicios, chiar daca este un remake dupa un desen animat vechi de 50 de ani. Simpatic este si motto-ul lui Horton: “I meant what I said, and I said what I meant. An elephant’s faithful one hundred percent”.

Daca aveti chef de un desen animat amuzant si de buna dispozitie, mergeti la Horton hears a who.

Nota: 6/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*