Home » Evenimente

Hai sa sustinem Volunteers Fest 2014!

5 March 2014 scris de Niciun comentariu

Sustine Volunteers Fest 2014 (2)Festivalul Volunteers Fest 2014 apeleaza la public pentru cea de-a doua editie. Campania de strangere de fonduri, initiata pe www.crestemidei.ro, are ca scop obtinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea editiei de anul acesta. Volunteers Fest anunta lansarea unei campanii de strangere de fonduri prin care spera sa obtina resursele necesare pentru activitatile organizate in cadrul festivalului. Menit sa rasplateasca voluntarii si sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor din Romania, festivalul a devenit un eveniment asteptat de catre toti liceeni si studentii.

Volunteers Fest este un proiect sub egida Brigada de Voluntari, desfasurat in perioada 24 martie – 6 aprilie. Festivalul are ca scop promovarea voluntarilor si al actiunilor pe care acestia le fac, fie in cadrul grupurilor dornice sa aduca o schimbare in societate. Evenimentul are in agenda activitati creative, aplicative, educative si sportive, iar startul festivalului este dat de filmele ce au rulat in cadrul Festivalului International de Film de Animatie Anim’est. La final, participantii vor canta si vor dansa la Volunteers Fiesta.

In timpul proiectului, publicului ii vor fi prezentate workshop-uri de reciclare creativa, dansuri si jonglerie, space painting sau ateliere cu instrumente muzicale, traininguri de dezvoltare personala, un maraton de seminarii despre organizare de evenimente, cum sa redacteze o scrisoare de intentie si un CV, gandire laterala sau antreprenoriat si leadership si un Treasure Hunt complex in cadrul capitalei unde concurentii vor fi provocati sa desluseasca ghicitori intortocheate. In ultimul weekend, voluntari sunt provocati la o serie de activitati sportive inedite, precum cel mai mare cros al voluntarilor, laser tag sau escalada in sala.

Volunteers Fest apeleaza, astfel, la toti sustinatorii festivalului, la cei care cred in misiunea si valorile evenimentului. Contributiile acestora, mari sau mici, pot fi, impreuna, esentiale pentru organizarea unei noi editii a festivalului. In cadrul primei editii, Volunteers Fest a adus celor 850 de voluntari peste 40 de activitati creative, educative, aplicative si sportive, dar si doua piese de teatru forum si un concert.

Volunteers Fest a functionat pana acum cu fonduri extrem de mici, insa cu un capital de entuziasm, atat al echipei, al voluntarilor, al colaboratorilor si al partenerilor, cat si al publicului.
Campania de strangere de fonduri are ca scop obtinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea editiei din 2014 a festivalului, si acoperirea unor costuri precum materiale pentru atelierele de creatie si trainingurile educative, echipamente pentru activitatile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt si Crosul Voluntarilor si diplomele pe care dorim sa le oferim participantilor la finalul seminariilor.

In schimbul sumei donate, cei care aleg sa sprijine festivalul vor fi recompensati de Volunteers Fest – cu multumiri speciale in publicatiile festivalului, afise, locuri asigurate in cadrul activitatilor desfasurate, materiale promotionale (tricouri, insigne, stickere), invitatii la unele dintre cele mai mari evenimente din Romania pentru a experimenta voluntariatul in cadrul organizarii de evenimente.

Pentru mai multe detalii despre campania Volunteers Fest si donatii, va rugam accesati

• http://crestemidei.ro/projects/79-volunteers-fest-2014

• Evenimentul deschis pe Facebook


Volunteers Fest este un proiect initiat de Brigada de Voluntari.

Parteneri media: Bucuresti FM, Zile si nopti, IQAds, RATB, Student din Provincie, IQool, KoolHunt, Getlokal, orasulm.eu, amdoar18ani.ro, studentie.ro, CSR Media, Societate si Cultura, Romania Pozitiva, Revista Atelierul, Cooperativa Urbana, Blogunteer, Revista LZR, Teen Press, Moftul, SuntParinte.ro

Parteneri educationali: AIESEC Bucuresti, GEYC, Asociatia EST, ASCIG, 4animals.ro, Liga Studentilor Electronisti, Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret, Policy Center for Roma and Minorities, Asociatia Paspartu, Centrul pentru Studii Complexe, Asociatia Studentilor europeni, Asociatia Studenteasca de Fizioterapie din Romania, Asociatia Zi Deschisa, ART Fusion, AEGEE Bucuresti, Ecotur, SiSC, Asociatia Studentilor din facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Asociatia Team Work, Asociatia pentru protectia animalelor ROBI, OMNIMIND – Asociatia pentru Dezvoltarea Potentialului Uman, Centrul pentru Studii Complexe, Asociatia Montana “Pathos”, Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret, Asociatia Romana de terapii in autism si ADHD, ECOSANO, A.V.A.C.M.B.J.I., Clubul Sportiv Olimpic Triumf, PTP Roman, Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania, Liga Studentilor Romani din Strainatate

***
Despre Volunteers Fest
Volunteers Fest este un proiect dedicat tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul in care activeaza. In acest an, festivalul se afla la cea de-a doua editie, iar perioada de desfasurare este 22 Martie – 6 Aprilie 2014. Publicul tinta il reprezinta voluntarii – liceenii si studentii interesati de evolutia lor profesionala, cat si a societatii de astazi. Proiectul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diferite activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in randul tinerilor.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*