Home » Evenimente

Hai la un cocktail primavaratec in Funky Lounge – e gratis!

28 February 2013 scris de Niciun comentariu

Funky Lounge Offerta 1-8 Martie 2013In sfarsit, soarele mult-asteptat si-a facut simtita prezenta, la fix pentru intampinarea primaverii cum se cuvine! Iar daca odata cu el ne va “lovi” si astenia, e un pret mic pentru caldura mare la care ne asteptam din partea Anotimpului Innoirii Anuale. Caldura, desigur, in principal sufleteasca, caci ma refer la momentele petrecute cu cei, si cele, dragi de Ziua noastra, a Femeilor de pretutindeni!

Spring Gets Funky! 1+1 FREE in Funky Lounge

Daca esti o coolhunterita de Capitala, nu poate fi vorba de astenie, mai ales nu acum, cand ofertele localurilor pentru perioada 1-8 martie ti-au trecut cu siguranta deja pe la ureche sau prin fata ochilor! In tot fluxul de promisiuni atragatoare specifice sezonului, se distinge insa una… mai funky, in ton cu numele localului care-o propune!

In Funky Lounge, hot-spot-ul de pe Decebal, la nr. 9, saptamana Martisorului e inaugurata cu bratele deschise larg si tavile coplesite de cocktail-uri! Caci la fiecare cocktail, longdrink sau shot cumparat, fetele primesc unul in plus, din partea casei! De maine seara si pana de Ziua Femeii, distinsele cliente care trec pragul localului elegant cu monopol pe cocktailuri simandicoase se vor putea rasfata si bucura in voie de traiul bun, iar atentia barbatilor nu va fi necesara, chiar prezenta lor va fi pur optionala! In prim-plan, si tratate ca atare, sunt si vor fi mereu Domnitele in Funky Lounge, tot anul, dar cu prisosinta in Saptamana noastra.

Gratis – cuvantul-gong pentru distractie maxima :)

Probabil ca nu-i o surpriza pentru nimeni ca promotiile de tip 1+1 gratis “prind” chiar si cand nu ai nevoie de acel “1”, daramite de clona oferita gratuit – dar cand e vorba de o seara de fun, cand poti sa te distrezi dublu, la jumatate din pret, nu se mai pune problema “nevoii” – este o necesitate imperioasa si un drept al tau sa profiti de asa sansa! Sa anuntam tot contingentul feminin ca la Funky Lounge e pret de distractie multipla, ca fiecare bautura comandata vine insotita de-o a doua? Da, dar nu inainte sa ne facem o rezervare la nr.-ul de telefon  0755 155 155 – caci “fereastra” gratuitatii de Martisor e destul de scurta incat sa vrem sa ne asiguram, intai si-ntai, propria distractie!

Si nu uita, orice-ai face de Ziua Ta, KoolHunt.ro recomanda petrecerea acestui timp pretios, exclusiv feminin, in compania prietenelor, la o sueta pe baza de dolce far niente si, de ce nu, de alcool ;)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*