Home » cinema

Globurile de aur 2008 fara covor rosu si fara ceremonie

9 January 2008 scris de Niciun comentariu

Greva Scenaristilor, careia i s-au alaturat si actorii hollywoodieni, a reusit sa impiedice tinerea in conditii normale a festivitatii de decernare a premiilor Golden Globes 2008. Perspectiva de a avea o festivitate de decernare a Globurilor de Aur fara starurile principale a convins HFPA si NBC sa anuleze ceremonia traditionala in favoarea unei conferinte de presa.

Desi eu una sunt pro greva scenaristilor, nu pot spune ca ma incanta ideea de a nu ma uita la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur in 2008. Fara covor rosu, fara barfe de la petrecerile de dupa, fara emotii cand se anunta castigatorii… Parca deja lumea cinematografiei este mai trista. Sa speram ca nu se va intampla acelasi lucru si cu Oscarurile 2008.

Daca totusi muriti de curiozitate si premiile va intereseaza mai mult decat festivitatea, este bine sa stiti ca anuntarea castigatorilor Globurilor de Aur va fi pe data de 13 ianuarie, duminica.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*