Home » Carti, Evenimente

Final Frontier – primul targ de carte SF & Fantasy

5 March 2011 scris de Niciun comentariu

Final Frontier este primul targ de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, in perioada 26 – 27 martie 2011, la Muzeul Taranului Roman, Sala Oaspeti.

Pe langa carti in limba romana si in limba engleza, vizitatorii vor gasi la fata locului si eReadere incarcate cu cele mai indragite titluri ale genului, in format digital. Astfel, le vor putea testa si vor decide singuri daca avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a tine in mana o carte si de a o rasfoi.

Evenimentul nu se limiteaza la a fi un simplu loc din care poti sa cumperi cartile dorite. Final Frontier va fi si un prilej de socializare, de a afla informatii si de a invata lucruri noi. In spatiul special amenajat pentru prezentari, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colectiile SF & Fanatasy, iar invitatii nostri speciali – cunoscuti autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenti.

In plus, artistul Octav Ungureanu va sustine pentru toti cei interesati ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, ne va introduce in lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presarate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la finalul targului cei care au cumparat carti sau alte poduse intra automat in tombola cu premii surpriza.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*