Home » Evenimente

Filmele de la Anim`est vor rula in deschiderea celei de-a doua editii a Volunteers Fest

7 March 2014 scris de Niciun comentariu

Animest@Volunteers_Fest (1)Volunteers Fest, singurul festival din Romania dedicat voluntarilor, da start activitatilor gratuite pentru liceeni si studenti pe 24 martie 2014, de la ora 19.00, la Impact Hub Bucharest, cu o proiectie de filme de animatie.

Anim’est vine la Volunteers Fest

Iubitorii filmului de desen animat au de ce se bucura, Anim`est vine la Volunteers Fest. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar si animatii recente. Printre acestea se numara: Boles, castigatorul trofeului Anim’est 2013, Ziua Ciorilor/Le Jour des corneilles (r. Jean-Christophe Dessaint, Franta, 2012) – Premiul pentru Cel mai Bun Lungmetraj, Scrisori de dragoste / Lettres des femmes (r. Augusto Zanovello, Franta 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj; Baiatul blond si oaia lui alba/Le petit blond avec un mouton blanc (r. Eloi Henriod, Franta, 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj in sectiunea Minimest.

Prima campanie de crowdfunding pentru un festival dedicat voluntarilor 

Volunteers Fest a anuntat lansarea unei campanii de strangere de fonduri, pe platforma www.crestemidei.ro, prin care spera sa obtina resursele necesare pentru activitatile organizate in cadrul festivalului. Campania are ca scop obtinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea editiei din 2014 a festivalului, si acoperirea unor costuri precum materiale pentru atelierele de creatie si trainingurile educative, echipamente pentru activitatile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt si Crosul Voluntarilor si diplomele pe care dorim sa le oferim participantilor la finalul seminariilor.

In schimbul sumei donate, cei care aleg sa sprijine festivalul vor fi recompensati de Volunteers Fest – cu multumiri speciale in publicatiile festivalului, afise, locuri asigurate in cadrul activitatilor desfasurate, materiale promotionale (tricouri, insigne, stickere), invitatii la unele dintre cele mai mari evenimente din Romania pentru a experimenta voluntariatul in cadrul organizarii de evenimente.

Pentru mai multe informatii despre Volunteers Fest, va rugam accesati pagina de Facebook.
Volunteers Fest va avea loc in perioada 24 martie – 6 aprilie si este un proiect initiat de Brigada de Voluntari.

Sponsori: Piraeus Bank, Lidas, MPG

Parteneri: Festivalul International de Film de Animatie Anim’est, Olympus, Impact HUB Bucharest, Momobi , BGS, Creionetica , Vertical Spirit, Casa Bratianu, Nikon, Anton Pub , Open Pub, Laser Tag

Parteneri media: Kiss FM, Bucuresti FM, Zile si nopti, IQAds, RATB, Student din Provincie, IQool, KoolHunt, Getlokal, orasulm.eu, amdoar18ani.ro, studentie.ro, CSRMedia, societatesicultura.ro, Romania Pozitiva, Revista Atelierul, Cooperativa Urbana, Blogunteer, Revista LZR, Teen Press, Moftul, SuntParinte.ro

Parteneri educationali: Asociatia Studentilor din facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, AEGEE Bucuresti, AIESEC Bucuresti, Prime Romania – Asociatia Studentilor de la Comunicare si Relatii Publice, Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune , 4animals.ro, Asociatia Studentilor Economisti din Romania, ECOTUR- Clubul de Turism si Ecologie, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie din Municipiul Bucuresti si Judetul, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, ART Fusion, Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone, Asociatia Studenteasca de Fizioterapie din Romania, Asociatia de Ajutor MURTEL Romania, Asociatia EST- Ecocluburi pentru natura, Asociatia Montana “Pathos”, Asociatia Paspartu, Asociatia Romana de Terapii in Autism si ADHD, Asociatia Team Work, Asociatia Zi deschisa, Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Centrul pentru Studii Complexe, cutu-cutu.ro, Asociatia ECOSANO, Electrical Engineering STudents’ European assoCiation, GEYC- Group of the European Youth for Change, Liga Studentilor Electronisti, Liga Studentilor Romani din Strainatate, OMNIMIND – Asociatia Pentru Dezvoltarea Potentialului Uman, People to People, Policy Center for Roma and Minorities, Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*