Home » Dezvoltare personala

Fii cursant DallesGO pentru un tuning profesional!

29 March 2012 scris de Niciun comentariu

Deja binecunoscute pe piata de educatie profesionala, cursurile Universul DallesGO demareaza curand, ajungand astfel la cea de-a patra editie. Adresandu-se profesionistilor, carieristilor, dar si studentilor in egala masura, cursurile sunt un must pentru aceia dintre noi care vrem sa invatam noi skill-uri, sa improspatam cu informatii noi bagajul de cunostinte teoretice si practice cu care operam, sau sa aflam notiunile-cheie dintr-un domeniu care ne e strain.

Drumul de la amator la profesionist trece prin DallesGO 

Sub sloganul GO professional, cursurile acopera o gama larga de zone de interes, de la Make-Up la Home Improvement & DYI, introducand in plus la aceasta a patra editie 3 cursuri noi: Advertising, Jurnalism si Hairstyling. Desfasurandu-se sub indrumarea unora dintre cei mai reputati profesionisti din domeniile respective, acestea faciliteaza dezvoltarea profesionala, insa intr-un cadru informal si pe baza unor metodologii contemporane, deloc scortoase “ca la scoala”.

Perioada de inscrieri dureaza pana pe 15 aprilie, dar este recomandat sa va grabiti pentru ca “popularitatea cursurilor a crescut simtitor cu fiecare editie” (Cristian Banica, manager Universul DallesGO), numarul participantilor ultimei runde DallesGO ridicandu-se la 150. Iar, cum timpul este un factor important in decizia oricaruia dintre noi cand se pune problema unui astfel de angajament, oricat de atractiv ar fi el – cursurile DallesGO incep dupa facultate / job, la 18:30 si presupun, fiecare, cate 12 intalniri saptamanale.

Gaseste-ti focusul la DallesGO!

Iata, deci, in linii mari,  programele puse la dispozitia noastra de Universul DallesGO, trainer-ii si atuurile lor:

Ovidiu Buta – Stilism & Tendinte in Moda: Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale. Modulul Avansati: un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe profesionale din industrie si vor efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie.

Cristina Stanciulescu – Jurnalism: Intr-o lume a informatiei si a breaking news-ului, cursul parcurge drumul de la o idee pana la un articol cu sanse de a fi publicat. Participantii invata tehnici de redactare si de documentare in realizarea de portrete, reportaje si interviuri.

Cornel Lazia – Fotografie: Cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

Sorin Psatta – Advertising: Cursantii descopera cum se construieste, cum se masoara si cum se intretine un brand. Cursurile sunt destinate celor interesati sa inteleaga mecanismele unei agentii de publicitate si factorii care conditioneaza succesul unei campanii integrate de comunicarea.

Dorin-Stefan Adam – Design Interior: Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate si vor realiza planuri de amenajare interioara.

Rodica Sandu – Hairstyling: primul modul de specializare, fiind destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu, cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling a parului. Cursantii primesc consultatii personalizate si descopera ultimele tendinte in haircut, styling si colorare in acord cu trasaturile lor.

Alina Brailescu – Make-Up: Inveti trucurile unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Modulul Avansati ofera oportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie.

Raluca Antonescu – Relatii Publice: secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit etc.

Andreea Muresan – Home Improvement & DYI: destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*