Home » Evenimente

Festivitatea de premiere concurs de design tricouri: Opel Corsa New Skin!

8 March 2011 scris de Niciun comentariu

Pe data de 11 martie 2011, incepand cu ora 20:30, va avea loc primul mini party Bumbac100 din Bucuresti. Acesta va contine festivitatea de premiere a castigatorilor concursului de design tricouri Opel Corsa New Skin si dupa aceea discutii cu ceilalti membri ai comunitatii. Vor fi prezenti la eveniment si reprezentantii Opel si o parte a juriului.

Locului I i se va înmana un premiu în valoare de 1000 de euro, locului II 500 de euro, iar locului III 250 de euro. La acestia se adauga un al 4-lea castigator al unui premiu in valoare de 250 de euro, dupa alegerea publicului. Acesta reprezinta designul cu cele mai multe voturi pozitive primite prin sistemul de votare din cadrul site-ului. Valoarea totala a premiilor ce se vor acorda este de 2000 de euro.

Te asteptam!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*