Home » Filme

Fese si nasuri false = Oscar?

9 December 2007 scris de 4 comentarii

Ma uitam alaltaieri seara la Tonight’s show-ul lui Jay Lenno special pentru a o vedea pe Penelope. Nu musai ca sa aflu daca are sau nu o relatie de lesbianism cu Salma, dar poate si de asta… Apropo, ea a negat ca ar avea, in schimb cele doua sunt, dupa cum probabil stiti, prietene foarte apropiate.

Ok, so she’s clean… De lesbianism nu o poate nimeni acuza. Despre Martinez si presupusa relatie a actritei cu acesta nu s-a adus vorba, din pacate.

Cu toate acestea, Penelope a gasit ceva cu care sa socheze publicul. Se pare ca pentru a o intruchipa mai bine pe Raimunda, personajul sau din Voler, actrita a avut nevoie de fese false. Ba mai mult, se pare ca si interpreta reginei Elisabeta din The queen, Helen Mirren, a purtat la randul ei fese din bureti pentru a intra mai bine in pielea personajului.

Sa fie oare nevoie de fese false pentru a fi nominalizat (sau chiar a castiga Oscarul)? Mi-am adus aminte de Nicole Kidman care a purtat un nas fals pentru a castiga Oscarul in rolul Virginiei Woolf, de Charlize Theron care s-a ingrasat cateva kilograme bune si de Hillary Swank care si-a tuns parul… Sa fie schimbarile de look o conditie necesara pentru nominalizarea la Oscar?

4 comentarii »

 • hawke said:

  Daca ne gandim ca promovarea influenteaza foarte mult decizia consumatorului putem spune cu certitudine ca infatisarea personajelor si efectele speciale conteaza mai mult decat un scenariu bine gandit. Sa nu fiu inteles gresit, nu apreciez filmele dupa felul cum arata actorii. Cred ca un film bun, are un scenariu inspirat si nu ii stii finalul de la inceput asa cum se intampla la majoritatea filmelor.

 • Raluca Georgescu said:

  Cred ca ai dreptate in ceea ce priveste promovarea. In fond, multa lumea s-a dus la The hours ca sa o vada pe nicole cu nasul fals, multi s-au dus la Lord of the rings ca sa vada efectele speciale…

  In ceea ce priveste finalul, sunt perfect de acord cu tine. Cu cat este mai imprevizibil si cu cat au loc mai multe intorsaturi de situatie cu atat apreciez filmul mai mult.

 • danezia said:

  cred ca pentru Helen Mirren se poate pune egal anul asta intre fesele false si Oscar… o prestatie incontestabila in “The Queen”.

  P.s. blogul tau a fost o vreme cazut… sper ca ai rezolvat problemele.

 • Raluca Georgescu said:

  Am rezolvat problemele, era o problema de DNS, l-am redirectat catre http://blog.KoolHunt.ro

  Si mie mi-a placut in mod deosebit cum a jucat ea in The Queen si sper sa ia Oscarul.