Home » Evenimente

Extinde-ti network-ul, orizontul si biblioteca SF & Fantasy la Final Frontier!

22 March 2013 scris de Niciun comentariu

final-frontier-targ-de-carte-sf-fantasy-2013In perioada 23-24 martie 2013, la TeCaFi (Str.Doamnei nr 9, Centrul Vechi), intre orele 10:00-18:00, are loc cea de-a treia editie a targului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionatilor genului posibilitatea de a cumpara cele mai noi aparitii SF &Fantasy la pret redus cu pana la 80%.  Mai mult decat atat, ei pot intalni oameni cu aceleasi preocupari prin intermediul lansarilor de carte si evenimentelor la care vor fi prezenti cei mai importanti autori romani ai genului.

Pe langa titluri in romana si engleza, vizitatorii pot gasi la targ si benzi desenate si boardgames. Pe toata durata targului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreste sa invete sa deseneze iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Sunteti invitati la evenimentele de lansare de carte organizate de: Editura Nemira (“Fata Modificata”, de Paolo Bacigalupi – sambata, 23 martie, de la ora 11:30), Editura Paladin (Prezinta: Michael Haulica, sambata, 23 martie, de la ora 12:00) Editura Millennium Books (Prezinta: Horia Nicola Ursu, sambata, 23 martie, de la ora 13:00) si Editura Trei (“Pasarea domnului”, de Mary Doria Russell, duminica, 24 martie, de la ora 14:00).

(comunicat de presa)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*