Home » Evenimente

Expozitie de ne-ratat in Saptamana Iubirii – se oglindeste in Tea House!

11 February 2013 scris de 1 comentariu

teahouse-valentines-day-andrei-chirita1Joi seara, de la 19:30, ceainaria Tea House stramutata anul trecut pe Bdul George Cosbuc, la nr.13, pofteste cu drag clienti fideli, iubareti si nu numai, la vernisajul unei expozitii de portrete in creion, marca Andrei Chirita. Daca va suna cam strain numele, chiar cunoscatori fiind ai culturii romanesti care mai apare underground prin localurile cu pretentii – nu este de mirare, caci Andrei este de formatie medic stomatolog, iar talentul de desenator si-l exerseaza in timpul liber.

Mecenat by Tea House – din dragoste pentru arte

Seara speciala de joi, denumita “Portrete in oglinda”, va oferi iubitorilor de ceai surpriza placuta de a se “hrani” cu un gen de arta deloc abscons – cu mic, cu mare, fiecare dintre noi vom putea aprecia asemanarea dintre tablourile lui Andrei, de-un realism care aproape ca sare din rama, si modelele care l-au inspirat. Nu se inscrie in seria evenimentelor simandicoase, pentru colectionari cu aere de critici de arta – ceea ce nu inseamna ca nu-l veti putea trage pe Andrei deoparte pentru a-l convinge, poate, sa va onoreze cu un portret.

teahouse-valentines-day-andrei-chirita2Insa, fiindca este Ziua Indragostitilor, perechile vor avea o sansa reala de a se vedea “oglindite” pe panza: Tea House organizeaza un concurs al cuplurilor in seara de joi, oferind ca premiu, prin tragere la sorti, un tablou realizat pe loc de artistul descoperit de proprietarii ceainariei. Iata cum povestesc ei pe blog-ul Tea House ca s-a intamplat meet-cute-ul dintre mecena si portretist: “acum catva timp o prietena mi-a aratat niste desene facute de… un medic stomatolog – nu sunt de specialitate, dar m-a impresionat acuratetea, finetea trasaturilor cat si ‘prinderea’ celui desenat… l-am invitat sa expuna la Tea House si a acceptat cu mare drag”.

Rezervati-va, deci, un loc in ceainarie, la telefoanele 0721674578 sau 0213351517 – sa-l lasam pe Cupidon, acum, de ziua lui, sa defileze cu atitudine de Narcis, in campul vizual al artistului Andrei Chirita!

teahouse-valentines-day-andrei-chirita3

1 comentariu »

  • evil said:

    Parerea mea e ca “pofteste cu drag clienti fideli” mai are nevoie de un “i” = articol hotarat enclitic, pt substantivul masculin plural “clienti”, dar si de doua virgule, care sa delimiteze complementul circumstantial de mod “cu drag” de restul propozitiei, sintagma fiind interpusa intre predicat si complementul direct :)))))))))

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*