Home » Evenimente

Excelez, deci exist – dedici un weekend propriului potential?

9 May 2011 scris de 1 comentariu

Cu totii vrem sa excelam. La un “ceva” abstract, caci poate nici nu am sti exact sa definim “ceva”-ul, dar intr-o lume competitiva, sa intelegem ce ne poate pielea este doar primul pas, dintr-o scara lunga. Evenimentul EXCELEZ isi propune sa ne ajute, oriunde am fi pe scara dezvoltarii noastre, profesionale si nu numai.


Publicul-tinta si unde se va desfasura Excelez

Excelez se adreseaza celor care sunt la inceput de drum, dar si, in sens mai larg, acelor oameni deschisi, interesati de tot ce inseamna dezvoltare continua, evolutie, performanta, schimbare, antreprenoriat, noutate pe plan profesional si personal. Evenimentul va avea loc pe 14 si 15 mai, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, unde suntem invitati sa participam la workshopuri, programe, cursuri si sa ne intretinem cu profesionisti din domenii de activitate relativ conexe.

Caci punctul comun intre toti cei prezenti la Excelez este ideea de a alimenta scopurile individuale cu mijloacele de a le atinge – mijloace de care poate nu suntem constienti inca, pana nu le vom vedea expuse, ordonat si in numar mare, in cadrul acestei escapade de weekend. Realizata in colaborare cu Fundatia Post-Privatizare si British Council, in calitate de partener educational, aceasta propunere pentru sfarsitul nostru de saptamana va cuprinde expozitii de cursuri si programe educationale, si multe altele.

Cateva din temele-cheie ale evenimentului

Invitati ca Rodica Obancea, Mihail Musat, Catalina Chifu, Ludmila Marin si Raluca Sterian vor sustine sesiuni de coaching, oferindu-ne sfaturi in vederea unei cresteri personale si profesionale cat mai productive. De asemenea, merita sa arunci un ochi peste programul incarcat al evenimentului pentru a spicui temele de interes pentru tine dintre cele abordate in cadrul funshopurilor si worshopurilor organizate sub umbrela Excelez: public speaking, leadership, inteligenta financiara, proactivitate in dezvoltarea personala, drumul catre sine, Swot personal prin analiza grafologica etc.

Zonele de maxim interes din cadrul Excelez

Te asteapta, deci, o suma de activitati care ti-ar putea imbunatati perspectiva asupra propriei persoane si asupra traiectoriei profesionale alese de tine. Ele vor fi grupate pe zone cat mai user-friendly, astfel:

  • in zona Career Corner, vei beneficia de consultanta personalizata in cariera, simulari de interviuri sau o analiza a CV-ului, oferite de Hart;
  • in cadrul apt-numitului Book Corner, vei putea gasi  cele mai recente  aparitii pe piata si oferte de carti, audiobook-uri sau cd-uri (printre expozanti, vei recunoaste nume cu rasunet in domeniu ca Okian, Curtea Veche Publishing, FPP- Fundatia Post Privatizare, Rentrop&Straton, Codecs, Editura Trei);
  • in zona Expozitie Cursuri, companii de renume (printre care Fundatia Post Privatizare, Asociatia Empower, TÜV Rheinland Romania, Road Language Centre, Codecs,  Academia Credis, British Council, International House, Monteneo Investments, Life After Work, Agentia universitara de Francofonie, Yourway, Rentrop&Straton, Coaching Essence, SocioDrama, QS WorldGradSchool Tour) isi vor prezenta ofertele de cursuri si programe pentru anul 2011.

Pentru a participa la Excelez (care percepe o taxa de intrare derizorie de 5 Ron pe zi), va trebui sa accesezi site-ul evenimentului unde vei fi directionat spre formularul de inscriere (sau click aici)

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*