Home » Concerte, Evenimente

Eric Sardinas – concert electric blues in Becker Brau

17 March 2009 scris de Niciun comentariu

eric sardinas concert becker brau bucuresti live music electric bluesEric Sardinas concerteaza la Bucuresti in data de 23 martie in cadrul proiectului Blue Moods. Evenimentul va avea loc in Becker Brau Live Music incepand cu orele 19:00.

Eric Sardinas este chitarist si vocal de Electric Blues, recunoscut mondial pentru un stil original intens si energic, stil care imbina acusticul traditional, Electric Blues, Folk, R&B, Rock si Pop.

Eric Sardinas a concertat pentru prima oara la Bucuresti pe 15 aprilie 2000, la Sala Palatului, in deschiderea chitaristului Steve Vai.

Apropo de primul concert sustinut la Bucuresti in 2000, Sardinas a afirmat: “Niciodata nu sustin acelasi concert de 2 ori. Am amintiri frumoase de la concertul precedent din Bucuresti si sunt sigur ca 23 martie va fi o seara de neuitat“.

In cadrul concertului de anul acesta al lui Eric Sardinas, opening act va fi George Baicea Electric Blues Banda – proiectul lui George Baicea, chitarist de electric blues foarte bine cotat in Romania. Concertul face parte din seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului.

Pentru cei interesati, biletele se gasesc online pe www.myticket.ro sau pe www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*