Home » Evenimente

El Comandante in varianta tiparita

4 October 2011 scris de Niciun comentariu

Echipa KoolHunt.ro a fost prezenta joia trecuta, pe 29 septembrie, la petrecerea de lansare a revistei oficiale a cluburilor El Comandante si retelei de restaurante Historia, ce s-a petrecut in clubul El Grande Comandante de pe strada Viitorului. Publicatia, intitulata – cum altfel? – El Comandante, va aparea lunar, intr-un tiraj de 10.000 de exemplare distribuite gratuit in localurile amintite mai devreme.

Sorbind dintr-un Cuba Libre, servit gratuit cu ocazia lansarii, pe baza insignelor luate de la intrare, ne-am apucat si noi sa rasfoim cele 32 de pagini color ale proaspetei reviste. Am gasit aici povesti ale oamenilor din spatele apreciatei retele de cluburi, povesti despre viata, despre Vama, despe muzica, despre alti oameni, despre simtul umorului care nu trebuie niciodata lasat acasa.

Cum era de asteptat, multe dintre articole sunt dedicate cluburilor si restaurantelor din franciza El Comandante. Insa, chiar si obisnuiti cum eram cu imaginea controversata a brandului, tot am ramas putin cu gura cascata (si mai mult decat sigur, asta era intentia), atunci cand am vazut imaginea folosita pentru promovarea petrecerilor din seria Marea Adunare Nationala, ce au loc in fiecare joi in El Dictador. In aceasta imagine se facea ca nimeni altul decat Adolf Hitler se afla intr-o masina decapotabila si dadea mana cu simpatizantii sai… Acum, stim foarte bine ca si Che Guevara este o personalitate extrem de controversata, insa in cazul lui se mai poate argumenta ca era bine intentionat si ca nu ai cum sa fii revolutionar fara sa iti si murdresti mainile, pe cand cu Hitler, lucrurile stau intr-un cu totul alt fel…

Trecand peste acest interludiu cam nelinistitor, ne-a placut foarte mult pagina de carte si film, care contine recomandari “pentru orice eventualitate”. Deci nu este neaparat vorba de pelicule proaspat iesite din studiouri sau pagini pe care inca nu s-a uscat cerneala, ci, mai degraba, despre recomandari ca intre prieteni. Tot la capitolul recomandari, rubrica de moda ne prezinta un scurt ghid de buna purtare a hainelor prin cluburi, amintindu-ne ca hip nu este egal cu flashy si ca tocurile inalte purtate la dans vor fi regretate fara exceptie. Pagina de gadget-uri le ofera un motiv de bucurie vamaiotilor, care, de acum incolo, isi vor putea lua iPod-urile si in apa, gratie dispozitivelor prezentate aici.

El Comandante nu ii uita nici pe cei care isi cauta de lucru, carora le ofera o pagina intreaga de sfaturi pentru gasirea unui job, si nici pe globetrotter-i, care au la dispozitie un ghid al gesturilor pe care e mai bine sa le evite cand se afla in anumite tari.

Verdictul nostru: Viva El Comandante Grande, pentru ca nu ne dezamageste niciodata cu spiritul sau liber si gustul pentru controverse. Nou lansata revista este un motiv in plus sa ramanem clienti fideli ai cluburilor sale.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*