Home » Filme

Doua branduri wannabe: Femeia noua si femeia normala

18 December 2007 scris de Niciun comentariu

Citeam zilele trecute pe blogul Annei despre femei si fat-frumos sau mai degraba despre un nou brand – Femeia noua. Cu femeia noua, atat eu, cat si Anne am facut cunostinta in urma unui articol de pe Ele.ro – In asteptarea lui Fat-Frumos.

Cum este aceasta femeie noua? Dupa cum bine spune Anne, “sictirita de chestii siropoase si dornica sa afle lucruri pe bune”. Femeia noua este satula de mituri, de articole de tip how-to, de diete, de moda care se schimba de pe o zi pe alta si mai ales revoltata impotriva mitului “Fat-Frumos”.

Nici nu apuca bine postul Annei sa se raceasca, ca Denisa (autoarea articolului) ne da o noua tema de gandire: ce gaseste femeia normala de citit pe online? Sau in toate revistele de femei, daca e sa o luam asa? Regasim aici un nou personaj – femeia normala – cea descrisa de Denisa ca fiind:

cu viata sociala, fara probleme psihice (sunt grasa, sunt urata, sunt deprimata, etc…) demne de tratat pe site-uri de femei, fara victimizare, cu sau fara prieten (dar pentru care singuratatea nu este o “boala”), care n-a incercat toate metodele de slabit scrise prin toate fituicile, pentru care feng-shui-ului nu este o arta pentru ca nu stii cu ce se mananca… o femeie de peste 20 de ani care nu il asteapta pe Fat Frumos da’ nici nu vrea sa invete “trucuri” care sa-l cucereasca, o femeie realista ale carei probleme sunt reale, palpabile, nu inventate sau imaginate, o femeie care nu este dependenta de internet dar il considera o sursa de informare pentru subiecte pertinente, o femeie care nu isi schimba programul de munca in functie de ora de difuzare a telenovelei, care gateste mancare cum a invatat-o mama ei, nu “rata cu portocale” pentru ca “e inovativ”, o femeie care mananca sanatos fara sa-si calculeze caloriile din fiecare dumicat, care nu se cantareste in fiecare seara, si care are lucruri mai importante de facut decat sa-si faca probleme daca ciorapii se asorteaza cu noua fata de telefon batuta cu cristale Swarovski...”

Mai nasol cu femeia asta normala cu nu prea gaseste nimic de citit pe online :) – cititi continuarea pe blogul Denisei.

Cu alte cuvinte, va fac cunostinta cu noile mele prietene!

Comentariile au fost inchise pentru acest articol.