Home » Concerte

DJ Tiesto, Paul van Dyk si Sasha – Decembrie e luna electro la acasa.ro

10 December 2007 scris de Niciun comentariu

Catalin si Anca au declarat luna decembrie luna electro la acasa.ro. De ce? Pentru ca in luna decembrie concerteaza in Romania DJ Tiesto, Sasha & John Digweed si Paul van Dyk. Asta pe langa multe alte evenimente din zona electro.

M-am gandit insa sa nu las toata povara pe colegii mei, ci sa va informez si eu cine concerteaza, cand si pe unde. Pe DJ Tiesto l-ati ratat, acesta concertand chiar pe 1 decembrie la Sala Polivalenta. Mai aveti insa totusi timp sa ajungeti la:

Sasha & John Digweed in Kristal Glam Club pe 21 decembrie, vineri

Paul van Dyk la World Trade Plaza Bucuresti pe data de 22 decembrie, sambata

Si daca va mai intereseaza si alte evenimente romanesti din zona electro care au loc in luna decembrie in Romania puteti incerca calendarul de evenimente electro realizat de Catalin. Nume mari ca DJ Marika si Margaret Digas vor avea un cuvant de spus luna asta.

Si nu uitati: Mos Craciun e fan electro!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*