Home » Carti

Divortul perfect si complicatiile relatiilor dintre sexe

13 June 2007 scris de Niciun comentariu

Ce se intampla cand te hotarasti sa divortezi? Oare tu si partenerul tau sunteti singurii afectati de divort? Ei bine, se pare ca raspunsul este nu. La fel de afectati vor fi, din pacate, si prietenii, parintii si fostii tai socri.

Divortul perfect este o comedie romantica, plina de incurcaturi si rasturnari de situatie, plina de neprevazut si totusi de situatii reale, in care este chiar posibil sa va recunoasteti. Divortul cuplului perfect Jenny si Mark aduce un mare dezechilibru in viata prietenilor comuni ai acestora si scoate la iveala numeroase secrete. Relatii extraconjugale, pasiuni ascunse si cate si mai cate.

Divortul lui Mark si Jenny naste o serie de despartiri si reimpacari in randul prietenilor si familiilor lor, in urma dezvaluirilor nou-aparute. Cum se va termina totul, ramane sa aflati in carte.

Pentru cei care vor sa se amuze citind aceasta carte usurica, Divortul perfect poate fi comandata online de pe site-ul editurii Polirom.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*