Home » Dezvoltare personala, Evenimente, Timp liber

Diminetile picturii – zen networking pentru oamenii de business

5 July 2010 scris de 1 comentariu

Pentru majoritatea oamenilor care lucreaza, networkingul inseamna un evdiminetile picturii1eniment destul de formal la care toata lumea vorbeste despre job si face schimb de carti de vizita. Ceea ce nu-i rau deloc, ba chiar e eficient. Dar nu cred ca e foarte relaxant. E greu sa fii destins cand trebuie sa ai grija tot timpul ce zici, ce gesturi faci, cine intra in camera, cu cine mai trebuie sa vorbesti, cum iti sta cravata etc. Dar chiar exista un loc in care e mai important sa pictezi decat sa fii la patru ace.

Programul se numeste “Diminetile Picturii” si e o tehnica de stress relief. E dedicat oamenilor de business si merge pe latura zen a interactiunii umane. Incepe la ora 8 dimineata, se picteaza, se bea cafea si se schimba pareri intre colegii de sevalet. Se desfasoara intr-un parc, un loc plin de verdeata si la aer curat. Foarte boem sa desenezi in mijlocul naturii, imediat dupa rasaritul soarelui. Nu stiu cum sunt diminetile voastre, dar ale mele nu seamana mai deloc cu asta. In plus, stai langa niste oameni care de obicei au in minte doar rapoarte si deadline-uri. Dupa doua ore de pictat, detasare si creatie sunt sigura ca altfel se discuta problemele de business cu ei.

Un profesionist in domeniu indruma si dezbate diverse teme adiacente. Si dupa ce se epuizeaza subiectele despre neoimpresionism si suprdiminetile picturii2arealism, sunt sanse sa se incheie cate o colaborare intre viitorii Picasso. Pe langa efectul imediat, de relationare cu persoane asemanatoare intr-un mediu prietenos, exista si o anumita influenta pe termen lung. E foarte relaxant sa faci sistematic o pauza de agitatie si sa iti dedici atentia unui lucru frumos si linistit(or).

Apropo, este o idee excelenta si pentru sefii stresati. Nu cred ca vor mai fi asa impulsivi dupa ce vor desena casute si floricele. Deci, daca aveti un superior imbufnat, “Diminetile Picturii” este o recomandare foarte inspirata. Sau daca sunteti darnici, chiar un cadou potrivit si ieftin. Accesul la workshop e 30 de lei.

1 comentariu »

  • Urkon Elemer said:

    Splendida initaiativa.Eu am facut cursul d e4 zile de desen cu emisfera dreapta si am si inceput sa pictez,abstract.AS vrea sa stiu mai multe despr epictura zen.
    Cu stima.
    E.U.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*