Home » Carti, Concurs

Editura Nemira te face detectiv de lecturi particulare

9 June 2010 scris de 2 comentarii

logoO initiativa foarte draguta a editurii Nemira – concursul Detectiv de lecturi particulare – si in acelasi timp unul dintre cele mai ingenioase concursuri din ultima vreme pentru pasionatii de lectura. Premiul: un raft de carti oferit de editura Nemira. Mai este inca timp sa participati si astazi!

Regulamentul concursului Detectiv de Lecturi Particulare

O crima teribila a avut loc intr-o cabana de munte in care se aflau numai scriitori, traducatori si oameni de litere. Criminalul este inca in libertate si se ascunde printre nevinovati. Cautam detectivi priceputi sa rezolve acest caz tragic, de neconceput. Misterul casei scriitorilor si traducatorilor Suspans.ro nu este usor de rezolvat. Iata insa care sunt pasii pe care lupa atenta a fiecarui detectiv ar trebui sa ii urmareasca pentru a face deductiile corecte si a se apropia de adevar.

In primul rand este nevoie sa va acordati cateva minute pe zi, timp de 7 zile. Imaginati-va ca va aflati intr-o cabana si ca, dupa cateva zile, are loc o crima. Voi sunteti detectivii si rolul vostru este sa adunati indicii, sa cautati probe, sa puneti cap la cap toate dovezile, ideile si suspiciunile voastre si sa descoperiti criminalul.

Pasul 1 – Intra in agentia de lectura particulara Suspans.ro – In fiecare zi, intre 3 si 10 iunie, veti primi pe e-mail un indiciu. Pentru aceasta va trebui sa introduceti adresa dvs. de e-mail in casuta “Vreau sa fiu detectivul lecturilor particulare”. Este si singura conditie de participare la concurs. Gasiti unde sa va inscrieti pe Suspans.ro.

Pasul 2 – Folositi acest indiciu pentru a descoperi probele zilei, pe care le vom plasa in toate site-urile Nemira in locuri pe care voi va trebui sa le descoperiti. Siturile editurii Nemira sunt: blogul Nemira, Yorick, WikiSF, NemiraBooks, Nautilus si Nemira.ro. Atentie, pe langa indiciul principal, site-urile partenere vor afisa la randul lor indicii ajutatoare. Nu ezitati sa le vizitati din cand in cand. Uneori vor fi decisive pentru gasirea probelor. Dupa ce identificati proba zilei, mergeti pe blogul Nemira unde puteti sa castigati (dupa sistemul “primul venit, primul servit”) unul dintre cele doua premii zilnice.

Pasul 3 – Probele, constand in cateva paragrafe de text care va vor ajuta la identificarea criminalului si rezolvarea misterului, vor aparea in fiecare zi pe site-urile editurii. Folosind indiciile puteti ajunge la probe. Daca ati gasit proba intrati pe blogul Nemira si postati un comentariu cu textul acestei probe si locul in care l-ati gasit. Daca intr-o zi nu ati gasit probele, le veti putea citi a doua zi pe e-mail astfel ca in ultima zi toti concurentii sa aiba aceleasi sanse sa castige premiul cel mare.

Premiul consta intr-un raft de carti gratis.

2 comentarii »

  • Silviu said:

    Excelent! CUm de n-am stiut de asta pana acum? :D

  • Andra said:

    Hmmm, poate pentru ca acum o saptamana s-a lansat concursul? =)) Foarte tare oricum, felicitari editurii Nemira!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*