Home » Carti

Despre lucrurile simple cu Mihaela Radulescu

20 June 2007 scris de 5 comentarii

Ce rau poate face o carte usurica, despre lucrurile simple, intr-o zi in care si asa nu prea ai chef de nimic altceva?

De cand si-a scos Mihaela Radulescu o carte am tot auzit comentarii negative, despre cum sigur este o porcarie telenovelistica sau despre cum sigur este o carte usurica, ca pe ea nu o poate duce capul de mai mult. Am mai auzit si varianta in care mi s-a spus ca Mihaela este sigur un geniu literar, dar am bagat si aceste remarci in acelasi sertar ca pe primele.

Cartea Mihaelei Radulescu “Despre lucrurile simple” este o colectie de articole publicate de vedeta de televiziune in revista Elle, precum si alte articole care nu au fost publicate pana acum. Articolele abordeaza teme sociale, de la relatiile extraconjugale pana la viata sotiilor militarilor care lupta in Irak. Dintre paginile cartii nu vor razbate nicidecum secretele vedetei, dupa cum se asteapta multi, ci mult bun simt si o feminitate sofisticata.

Multe dintre articole sunt sfaturi ale Mihaelei pentru femeile care se zbat intre doua relatii, pentru femeile care inca nu si-au gasit sufletul pereche, precum si pentru femeile care au probleme cu greutatea. Scopul general al cartii pare a fi acela de a ne arata ca si ea este, la randul ei, o femeie ca toate celelalte. O femeie care a luptat pentru a ajunge acolo unde si-a dorit si care nu a incetat niciodata sa creada in ea insasi si in faptul ca isi va gasi la un moment dat dragostea adevarata si scopul in viata.

Mihaela vorbeste despre vedetele din Romania si stilul si apucaturile acestora, despre cum unele dintre ele nu stiu sa se imbrace, dar le si elogiaza pe cele care stiu. Se dovedeste a fi impotriva femeilor sau barbatilor care se plafoneaza in relatii esuate, neavand curajul sa o ia de la inceput, nici macar atunci cand si-au intalnit intr-o aventura sufletul pereche si dedica doua articole acestora.

Dupa cum se astepta toata lumea, cartea Mihaelei Radulescu este o carte usurica, care se poate citi si rasfoi in cateva ore. Pe ideea insa ca uneori mai este nevoie si de carti usurele, va recomanda aceasta carte ca lectura relaxanta.

Daca nu v-am convins inca nici eu si nici restul revistelor care au popularizat cartea sa o cititi, mai aflati si ca toate drepturile de autor obtinute din vinzarea acestei carti sint donate organizatiei caritabile United Way Romania. Cartea poate fi cumparata de pe site-ul editurii Polirom.

5 comentarii »

 • hawke said:

  De cand s-a apucat Mihaela Radulescu sa scrie carti? :) Scrii cam rar in ultimul timp. Despre filme bune nu ne mai scrii… ne scrii despre carti ieftine acum. Uite un film bun, perfume the story of a murderer.

 • Raluk said:

  Hey Hawke, :)) cred ca ai dreptate. nu prea am mai avut timp. O sa las cartile, dak te supara asa tare. Macar de dragul tau… Am vazut Perfume, am uitat sa scriu despre el.

 • cieloblu said:

  deci tu chiar crezi ca merita cartea asta? :D

 • mona said:

  am citit cartea si mie una mi-a placut e o carte pe care o poti citi in cateva ore mi-a placut atat de mult ca am terminat-o in 3 ore

 • Anonymous said:

  Am citit cartea Mihaelei,mi-a placut mult,am mazgalit-o, am recitit-o, mi-am notat ideei, am recomandat-o prietenelor…o lectura relaxanta a femeii moderne, plina de sfaturi utile, de trairi emotionale, sinceritate si multa naturalete.

  Felicitari, Mihaela Radulescu!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*