Home » Cadouri de Sarbatori, Magazine

Deco-chic, smart-art, bucurie si culoare pentru casa ta by Slide Design

5 December 2012 scris de 1 comentariu

In preajma Sarbatorilor de iarna, ne fuge des gandul la ideea de camin si, poate mai mult ca niciodata, nevoia de a ne personaliza casuta atinge cote maxime. Vom gasi un aliat de nadejde in SlideDesign.ro, noul magazin online cu decoratiuni interioare.

Aici troneaza originalitatea, iar obiectele iti lasa, pe langa un zambet larg, o impresie durabila!

SlideDesign, caleidoscop al lucrusoarelor frumoase

Ce emotie poate transmite un tel de bucatarie?! Cele cateva modele scoase la inaintare de SlideDesign vor raspunde pe larg, in mod neasteptat, la aceasta intrebare! Ne mai asteptam sa vedem altceva la intrarea in casa decat acelasi pres cu acelasi, nelipsitul, “Welcome”? Magazinul se mandreste cu niste idei out-of-the-box la capitolul “prima impresie”, iar Presul cu trimitere la plecarile/sosirile dintr-un aeroport nu face exceptie!

Pentru ca magazinul inegenios introduce conceptul unei combinari armonioase a practicalitatii cu originalitatea.

Din lipsa de optiuni pe piata, tindem sa alegem pentru casa fie item-uri utile, dar care nu spun nimic mai mult privitorului, fie obiecte cu aspect atragator, dar care aduna praf prin vitrine de unde n-avem motiv sa le scoatem.

Dar, frunzarind prin catalogul SlideDesign.ro pentru casa (unde includem si biroul, pentru workaholic-ul care nu face diferenta!), putem descoperi o sumedenie de obiecte (ca) de arta, care au in plus un scop bine definit, nu stau degeaba! :)

Nimic din casa ta nu trebuie ignorat! Pimp it up cu putin pop-art!

Printre multele si coloratele ustensile, teluri si seturi sare&piper, noua ne-a atras privirile – cum vor fi atrase si cele ale invitatilor vostri la maratonul de filme de Craciun – Oala pentru popcorn, in varianta Pop Art, inspirata din picturile lui Roy Lichtenstein. La fel de “cinematografic” e si Ceasul Shooting, care este o copie fidela a unei clachete, iar muzica vintage face si ea o aparitie notabila: Suporturile in forma de vinil vor merge la fix cu un pahar de Johnny on the rocks, in domiciliile de melomani.

Iata o selectie mai larga a celor mai nastrusnice obiecte propuse de SlideDesign.ro pentru acasa la mine si la tine – amatorii de ornamente cu sens si bucurie, arta caminului contemporan.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*