Home » Evenimente

De Ziua Femeii, Kunnai pregateste un manunchi de… reduceri!

26 February 2013 scris de 1 comentariu

Ladies-Week-KunnaiIn localul elegant de pe Strada Copilului despre care v-am mai vorbit, fara sa facem economie la cuvintele de lauda, inceputul primaverii va fi serbat cu legaturi de ghiocei si clinchet de banuti!

Ladies’ Week in Kunnai

Anne Ampawan, forta motoare din spatele, si mereu in prim-planul, restaurantului Kunnai, primeste cu drag grupuri de prietene la un ospat thailandez – in perioada 1-8 martie, oferta localului este mai atractiva ca de obicei! Daca la capitolul “meniu”, unde exceleaza, n-ar fi putut imbunatati ceva, patronii s-au hotarat sa isi arate aprecierea pentru sexul frumos printr-o reducere de 10% din pretul notei finale.

Oferta delicioasa se adreseaza doar doamnelor si domnisoarelor, asadar lasa-ti iubitul acasa si scoate-ti prietenele in oras! La Kunnai, intre 1 si 8 martie, noi, mandre posesoare ale cromozomului X, avem tratament preferential: mancam tot ce-are mai gustos de oferit Capitala, la pret redus – restul populatiei, sa se delecteze, la pret intreg, cu viziunea unor Dulcinee in Kunnai!

1 comentariu »

  • Andrei Daniel said:

    Sunt curios cate restaurate vor avea astfel de reduceri de ziua barbatului!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*