Home » Dezvoltare personala

Curs Legile spirituale ale Prosperitatii – 12 februarie

31 January 2014 scris de Niciun comentariu

poster 12 feb_finalToti trecem prin momente gresele si, mai ales, prin momente in care ne este greu sa vedem partile pozitive ale vietii. Alunecand pe o spirala negativa, e usor sa ai sentimentul ca viata ta nu a luat-o in directia buna si ca nimic nu este corect pe lume. Pentru aceste momente, cursul Legile Spirituale ale Prosperitatii organizat de Solisis vine sa ne readuca mai aproape de noi.

Noi am fost “educati” de mici, invatati despre legile societatii acesteia, despre cum functioneaza lucrurile aici. Dar exista si legile divine care actioneaza in paralel, guvernand lumea divina. Fiecare dintre noi are liberul arbitru de a se supune legilor lumii asteia sau legilor lumii divine, legi pe care daca va vrea le va putea intelege si integra in constiinta sa, cu scopul final de a le manifesta. Legile lumii acesteia sunt reflectate de invatatura Vechiului Testament “ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.

Legile divine sunt revelate prin invatatura Noului Testament, care aduce posibilitatea de eliberare a oamenilor de legea karmei prin invatatura si Legea Iubirii, si a Iertarii, dar si altele. Venind la curs, in 9 saptamani vei avea acces la un nou nivel de intelegere care iti va permite sa-ti deschizi constiinta pentru o manifestare in viata ta in acord cu legile divine. Cu toate consecintele eliberatoare ce deriva din asta.

Ce inseamna prosperitatea, abundenta? Cu cat mai aproape de Sursa cu atat mai clar putem manifesta, crea in viata noastra prosperitatea. Pentru ca prosperitatea este de fapt este una dintre caracteristicile Sursei, a Divinului, a Nelimitatului.

Noi cream. Suntem creatori. Fie ca suntem constienti sau nu. Fiecare moment al vietii noastre este un act de creatie, tot ceea ce traim, experimentam este in acord cu vibratia noastra, cu cine suntem, cu nivelul de constiinta in care ne recunoastem, in care vibram.

Deci atunci, pentru a manifesta constient in viata noastra, pentru a atrage prosperitatea in orice aspect al vietii noastre, nu ne ramane decat sa ne orientam atentia asupra Sursei. De unde totul vine si unde totul pleaca.

E necesara o schimbare in constiinta, e necesara prezenta noastra constienta in toate momentele vietii noastre. Asta inseamna sa fim aliniati la Sursa noastra care e interna. Separarea de Sursa e principala cauza a lipsurilor care se manifesteaza in viata noastra, fie ca e vorba de obiecte materiale sau bani, persoane sau boala.

Majoritatea oamenilor observa efectele manifestate in lumea exterioara, incearca sa le corecteze in exterior dar fara rezultat. Trebuie umblat la cauza, la Esenta noastra, si de asta orice abordare “exterioara” a notiunii de prosperitate nu poate duce la un rezultat constant dorit.

Tot ceea ce e in exteriorul nostru reflecta interiorul nostru. E o proiectie care vine din interior.

Atunci dictonul “cunoaste-te pe tine insuti” il putem vedea si intelege ca pe ceva mult mai profund… putem cauta sa intelegem de unde venim si care e Adevarul in legatura cu noi, care e Intelesul profund.

Eu cred in promisiunea “bate si ti se va deschide, cere si ti se va da”, asa ca nu ezit sa fac asta. Putem cauta impreuna, pe parcursul a noua saptamani, sa cunoastem legile universale, cu intentia sincera de a ne fi revelat Adevarul Etern si Neschimbator, astfel incat cunoscand sa intram fara blocaje in fluxul Energiilor Cosmice din care facem parte, in Esenta a Ceea ce Suntem!

Cursul Legile Prosperitatii incepe doar in zilele urmatoare in grup (exista si posibilitatea de a-l face in sesiuni individuale): 12 februarie si este alcatuit din 9 sesiuni, cate 2 ore pe sesiune. Cursul se desfasoara in Bucuresti, zona Marriott, in fiecare miercuri la ora 19:00.

Pentru inscriere apelati la adresa de email office@solisis.org sau la numarul de telefon 0747 540 982.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*