Home » Dezvoltare personala

Curs Armonia Fiintei – 14 februarie

31 January 2014 scris de Niciun comentariu

poster 14 feb _ finalCu totii ne plangem din cand in cand macar ca nu reusim sa atingem echilibrul in vietile noastre, ca nu reusim sa ajungem la armonie si sa o pastram. Cu totii avem momente de jos inainte de momente de sus. Ceea ce ne-ar ajuta de cele mai multe ori ar fi sa constientizam cine suntem si cum putem atinge acea stare de echilibru mental si emotional, astfel incat sa atragem starea de echilibru exterior care ne lipseste la un moment dat. Asta isi propune sa ne ajute seminarul Armonia Fiintei organizat de Solisis pe 14 februarie.

Totul e energie. Noi suntem energie.

Oamenii s-au obisnuit sa considere viata din perspectiva lucrurilor concrete, vizibile din afara lor. Nu e surprinzator ca astfel, multe lucruri raman neintelese si multi se gasesc in situatii dificil de gestionat. Daca vrem armonie in viata noastra, trebuie sa ne cunoastem, sa ne intelegem profund in toate aspectele noastre: mentale, emotionale si fizice. Totul e energie. Noi suntem energie. Fiecare gand/ emotie de-a noastra e o energie care ne invaluie si vibreaza in fiinta noastra atata timp cat o gandim sau simtim.

Procesele care pana acum se desfasurau inconstient in noi pot deveni constiente, prin autocunoastere putem deveni constienti de ceea ce gandim, simtim si de cauzele care ne conduc vietile. Si astfel ne putem elibera. De acest proces de trezire a constiintei se ocupa Centrul SOLISIS, www. solisis.org, prin diferite cursuri si seminarii pentru cei preocupati de cunoasterea de sine si auto-eliberare.

Daca vrei sa te cunosti, sa intelegi mecanismele tale subtile, sa te echilibrezi din punct de vedere emotional si mental, te asteptam alaturi de noi intr-un seminar revelator. Seminarul va avea loc pe data de 14 februarie incepand cu ora 19:00 la restaurantul vegan Rawdia din zona Dorobanti, str. Putul lui Zamfir. Costul participarii la eveniment este de 25 RON. Inscrierile se fac la adresa de email office@solisis.org sau la numarul de telefon 0747 540 982.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*