Home » Evenimente

Cumparaturi de Craciun la Lente

21 December 2010 scris de 1 comentariu

Daca ai ratacit lista de cumparaturi pentru Craciun sau te-ai ratacit printre multe optiuni, daca Mosul a pierdut harta sau a ramas blocat in trafic, daca pe ultima suta de metri inzapeziti ti-ai dat seama ca mai ai cateva cadouri de cumparat, vei gasi in Lente exact ce iti trebuie: cadouri lucrate manual, cu atentie si pasiune, selectate cu grija pentru a lumina Craciunul tau si al celor dragi tie.

Pe 23 si 24 decembrie, intre 11.00 si 18.00, Lente ti-a pregatit un mini-targ de cumparaturi handmade pentru Craciun, ca sa nu te prinda seara Ajunului cu sacul gol. Au cosmetice naturale create de Pouff O’Sheney, obiecte de sticla pictate manual de Handmade Sister, jucarii lucrate de jucausii de la ARCA Toys, genti cusute cu drag de Army of Mice si o pisica, briose si biscuiti din atelierul de dulciuri al Easy Does It, bijuterii aduse de reni tocmai de la Brasov, din magazinasul cochet al Mademoiselle Bijoux si carti si postere serigrafiate manual scoase din rafturi secrete din Libraria Jumatatea Plina.

Bonus din partea gazdelor: cumpara orice cadou de la mini-targul de lucrusoare handmade si primesti un voucher de reducere de 20% pe care il poti folosi oricand, pana la sfarsitul lui ianuarie 2011.

Pentru mai multe detalii despre artizani si creatiile lor, viziteaza site-ul Lente.

1 comentariu »

  • Cumparaturi de Craciun la Lente - Ziarul toateBlogurile.ro said:

    […] Cumparaturi de Craciun la Lente Wed Dec 22, 2010 1:39 am Daca ai ratacit lista de cumparaturi pentru Craciun sau te-ai ratacit printre multe optiuni, daca Mosul a pierdut harta sau a ramas blocat in trafic, daca pe ultima suta de metri inzapeziti ti-ai dat seama ca mai ai cateva cadouri de cumparat, vei gasi in Lente exact ce iti trebuie: cadouri lucrate manual, cu atentie […] […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*